Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Γυναίκα «έχασε» την ίδια μέρα σύζυγο και μωρό

Το βρέφος είχε κινδυνεύει μετά τη γέννησή του το περασμένο καλοκαίρι

Το βρέφος, όταν είχε γεννηθεί το περασμένο καλοκαίρι, είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Έκτοτε αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας / Βίντεο αρχείου Ερτ

Θρήνος για μια μητέρα στην Πτολεμαΐδα, η οποία μέσα σε λίγες ώρες «έχασε» τον σύζυγό της και το νεογέννητο βρέφος της.

Σύμφωνα με το kozan.gr, o πατέρας του βρέφους αντιμετώπιζε τον τελευταίο μήνα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Νοσηλευόταν στο «Θεαγένειο», όμως δεν τα κατάφερε και «έφυγε» από τη ζωή.

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος - Τι λέει ο πατέρας του

Το 7,5 μηνών μωρό του, που είχε υποκείμενα νοσήματα, κατέληξε λίγες ώρες αργότερα. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης από τη μητέρα του, με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης. Ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή. 

Το μωρό, ήδη από τη γέννησή του τον περασμένο Ιούλιο, έδωσε μεγάλη «μάχη» για τη ζωή του. Είχε γεννηθεί λόγω αποκόλλησης πλακούντα και αμέσως μεταφέρθηκε από την Πτολεμαΐδα στη Μονάδα Νεογνών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου σε κρίσιμη κατάσταση. 

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση νεογέννητο δύο ωρών

Για τη διακομιδή του είχε στηθεί «γέφυρα» ζωής. Το ασθενοφόρο που το μετέφερε είχαν συνοδεύσει δικυκλιτστές και περιπολικά της αστυνομίας, προκειμένου να φτάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο και να σωθεί.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top