ΕΛ.ΑΣ: Μεγάλο χτύπημα ετοίμαζαν οι συλληφέντες με το οπλοστάσιο 

Η σχέση του πρώην τρομοκράτη με τον δολοφονημένο Ρουμπέτη 

Mεγάλο χτύπημα εκτιμά η ΕΛ. ΑΣ.  ότι ετοίμαζαν οι 4 συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν ολόκληρο οπλοστάσιο

Αυτός ήταν και ο λόγος που επισπεύσθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των όπλων που είχαν στην κατοχή τους, ώστε να τους συλλάβουν και να προλάβουν μία νέα ενέργεια που ενδεχομένως να σχετίζεται με τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στη Greek Mafia.  

Συνελήφθη πρώην στέλεχος των Πυρήνων της Φωτιάς - Οι σχέσεις με Greek Mafia

Πρόκειται για πρώην ηγετικό στέλεχος τρομοκρατικής οργάνωσης, δυο ΟΥκάδες που είχαν απομακρυνθεί από μάχιμες θέσεις και έναν πορτιέρη γνωστού νυχτερινού κέντρου.

H υπόθεση περιπλέκεται πάντως μετά την απόφαση του Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου να αφεθούν ελεύθερα τα δύο μέλη των ΟΥΚ, τα οποία κατηγορούνται πλέον μόνο για πλημμελήματα, καθώς δεν προέκυψε σύνδεσή τους με άλλον κατηγορούμενο.   

 Ελεύθεροι οι δύο ΟΥΚάδες χωρίς όρους: Κατηγορίες μόνο για πλημμελήματα!       

Η καταγγελία στο τμήμα Εκβιαστών έγινε πριν από λίγες μέρες, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o Παναγιώτης Μπούσιος. Ο άνθρωπος που ενημέρωσε έδωσε όλα τα ονόματα λέγοντας ότι έχουν στην κατοχή τους όπλα και εκρηκτικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε παράνομες ενέργειες.

Ο αντιεξουσιαστής Χ.Τ. και πρώην μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης 

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος και πρώην ηγετικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» Χ.Τ.  ήταν φίλος με τον οργανωμένο  οπαδό του Ολυμπιακού Βασίλη Ρουμπέτη, η δολοφονία του οποίου εξιχνιπάσθηκε   πρόσφατα. 

Greek Mafia: Συλλήψεις για τις δολοφονίες Ρουμπέτη και Σκαφτούρου

«Πλούσιο» παρελθόν έχουν και οι υπόλοιποι. 

Ο πορτιέρης του νυχτερινού κέντρου έχει κατηγορηθεί για πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο, αλλά και για βιασμό!  

Ο πρώτος ΟΥΚάς έχει κατηγορηθεί για επικίνδυνες σωματικές βλάβες Ο δεύτερος ΟΥΚάς  έχει κατηγορηθεί για παράσυρση μητέρας με αυτοκίνητο αλλά και για πειθαρχικά παραπτώματα. 

Τα αδέλφια, ο ΟΥΚάς και ο πορτιέρης νυχτερινού κέντρου, με τις κατηγορίες εις βάρος τους     

Λόγω των περιστατικών αυτών είχαν απομακρυνθεί από «μάχιμες» θέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό και είχαν τοποθετηθεί σε διοικητικές, μέχρι να εκδικασθούν οι υποθέσεις στη Δικαιοσύνη.

Συνεπώς, αποκλείεται να ευσταθεί ο ισχυρισμός τους ότι τα εκρηκτικά τα είχαν στην κατοχή τους επειδή τα χρησιμοποιούσαν στην εργασία τους στο Πολεμικό Ναυτικό και τα… ξέχασαν. Ένας επιπλέον λόγος είναι βέβαια ότι όπως διευκρινίζουν στρατιωτικές πηγές το Πολεμικό Ναυτικό δεν χρησιμοποιεί τέτοιου είδους εκρηκτικά, τα οποία χρησιμοποιούνται σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στα λατομεία, ενώ και σε έρευνα που έγινε στην Υπηρεσία τους δεν βρέθηκαν να έχει κλαπεί υλικό της μονάδας.                

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top