Καλύβια: Εισαγγελική παρέμβαση για πατέρα μαθητή - Επιτέθηκε σε καθηγήτρια

Μπήκε μαινόμενος στο σχολείο, γιατί έβγαλε τον γιο του από την τάξη

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο των Καλυβίων, όπου ένας πατέρας μαθητή επιτέθηκε σε καθηγήτρια που έβγαλε τον γιο του από την τάξη. 

Σύμφωνα με το notioanatlika.gr, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, η καθηγήτρια ζήτησε από τον μαθητή της Γ΄ Γυμνασίου να βγει από την αίθουσα γιατί την εξύβρισε και της συμπεριφέρθηκε με απρέπεια. 

Το παιδί βγήκε από την τάξη, όμως λίγη ώρα αργότερα εισέβαλε μαινόμενος στο σχολείο ο πατέρας του και επιτέθηκε στην καθηγήτρια μπροστά στους υπόλοιπους μαθητές, οι οποίοι παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι. 

Οι καθηγητές του σχολείου έστειλαν επιστολή προς τους γονείς και τους μαθητές του σχολείου αναφέροντας πως ο πατέρας του μαθητή όρμησε στην αίθουσα, απείλησε και εξύβρισε την καθηγήτρια και στη συνέχεια έκλεισε την πόρτα πάνω της, χτυπώντας της στον ώμο. 

Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο γραφείο της διεύθυνσης, όπου άρχισε να ρωτά μαθητές τι είχε συμβεί, ενώ προσέβαλε και εξύβρισε όλους του καθηγητές που βρέθηκαν στο γραφείο. 

Οι καθηγητές δήλωσαν αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα νόμιμα μέσα για να απαντήσουν στο συγκεκριμένο περιστατικό και δε θα ανεχθούν ανάλογες συμπεριφορές. 

Προχώρησαν, μάλιστα, σε τρίωρη στάση εργασίας, ξεκαθαρίζοντας ότι το σχολείο δεν είναι αρένα. 

Τέλος, στην επιστολή τους ενημέρωναν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούνται παρεμβάσεις γονέων, οι οποίοι πάνε στο σχολείο απροειδοποίητα και προσπαθούν να κατευθύνουν τις αποφάσεις του συλλόγου διδασκόντων. 

H Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε σήμερα παραγγελία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με την οποία ζητά να διερευνηθεί το συμβάν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top