Διδυμότειχο: Έτσι πέθανε το τεσσάρων μηνών βρέφος

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Φως στις συνθήκες θανάτου του τεσσάρων μηνών βρέφους στο Διδυμότειχο ρίχνει η ιατροδικαστική εξέταση. 

Διδυμότειχο: Ποντίκια είχαν δαγκώσει την αδελφή του βρέφους που πέθανε

Σύμφωνα με αυτή, το μωρό, που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο από του γονείς του, υπέστη εισροή γαστρικού γάλακτος στην αναπνευστική οδό. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε επίσης ότι το βρέφος ήταν υποσιτισμένο και έδειχνε πολύ μικρότερο από την πραγματική του ηλικία. 

Οι γονείς έχουν μπει για μια ακόμα φορά στο μικροσκόπιο των αρχών, καθώς το 2019 είχαν χάσει την επιμέλεια του πρώτου τους παιδιού, που το είχαν μεταφέρει στο νοσοκομείο με δαγκώματα από ποντίκια. 

Τραγωδία στο Διδυμότειχο: Νεκρό βρέφος μόλις δύο μηνών

Την επόμενη εβδομάδα οι γονείς αναμένεται να καταθέσουν στο Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου για την υπόθεση θανάτου του 4 μηνών παιδιού τους, ενώ η κοινωνική λειτουργός του νοσοκομείου Διδυμοτείχου μιλώντας στην ΕΡΤ δηλώνει ότι δεν είχαν ενημερωθεί για την κατάσταση της οικογένειας, ούτε για τη νέα εγκυμοσύνη, μετά το περιστατικό με το κοριτσάκι.

Όπως λέει, υπήρξε ενημέρωση μόνο αφότου το μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο. «Αυτές οι οικογένειες χρειάζεται να παρακολουθούνται από τις κοινωνικές υπηρεσίες, αλλά μετά από εντολή της Εισαγγελίας», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top