Βγήκαν τα όπλα στο Βοτανικό – 34χρονος τραυματίστηκε σοβαρά

Αστυνομικοί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

Βγήκαν τα όπλα τα ξημερώματα στο Βοτανικό, όπου ένας νεαρός δέχτηκε πυροβολισμός σε πάρκο της περιοχής και τραυματίστηκε σοβαρά. Μάλιστα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα, ενώ ο τραυματίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στο μικρό πάρκο της οδού Σιδηροκάστρου, λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα και το θύμα της επίθεσης με καταγωγή από την Αλβανία δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς από άγνωστους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Φλώρινα: Δείτε το οπλοστάσιο του ζευγαριού που συνελήφθη - Το προφίλ τους

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR δείχνουν τους αστυνομικούς να επιχειρούν να σταματήσουν την αιμορραγία του 34χρονου που δέχτηκε πυροβολισμούς στην κοιλιακή χώρα από κοντινή απόσταση. Σημειώνεται ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε, λίγο αργότερα, τον άνδρα και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών.

Κρήτη: Άγριος ξυλοδαρμός έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο

«Τους είπε ότι είχε δώσει ραντεβού με κάποιον για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους και ο άλλος είχε πιστόλι, τον πυροβόλησε τρεις φορές, τον βρήκε η μια στην κοιλιά.», είπε ο Δημήτρη Μυλωνάς, Μέλος Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

«Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν αποτελούν δωρεά της ΕΑΣΥΑ προς την ΟΠΚΕ αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, κάθε ομάδα έλαβε ένα σακίδιο πρώτων ειδών μάχης και πιάνουν τόπο.», πρόσθεσε.

Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους του Βοτανικού

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο του θύματος μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, καθώς δεν αποκλείεται οι δράστες να έχουν αφήσει κάποια ίχνη, όπως επίσης και οι τρεις κάλυκες από το εννιάρι πιστόλι. Πάντως, οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία τους και ζητούν συχνότερες περιπολίες από την ΕΛ.ΑΣ.

«Ε πως δεν ανησυχεί, παιδιά και εγγόνια έχουμε... Αστυνομία βλέπετε; Δεν βλέπω, σπάνια, αν γίνει κάτι κι έρθει η αστυνομία... Εδώ νύχτωσε δεν μπορείς να βγεις έξω, φοβάσαι.», λέει κάτοικος της περιοχής.

«Η αστυνομία είναι ανύπαρκτη εδώ στο Βοτανικό. Ο υπουργός να ακούσει να φέρει την αστυνομία εδώ να νιώσουμε σιγουριά, γιατί κλείνουμε τις πόρτες από τις 6, φοβόμαστε.», προσθέτει άλλος κάτοικος.

Υπογραμμίζεται ότι όπως διαπιστώθηκε ο 34χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση μελετούν τις κάμερες από γειτονικά κτήρια προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα των δραστών. 
 

"Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star"
   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top