Τι λέει ο αστυνομικός που παγίδευσε παιδόφιλο με τον Κοψιάλη

Έδωσε τη δική του εκδοχή για το περιστατικό

Τι λέει ο αστυνομικός που παγίδευσε παιδόφιλο με τον Κοψιάλη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε εξέλιξη είναι η πειθαρχική έρευνα για τη βιντεοσκόπηση αστυνομικής επιχείρησης από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, κατά την οποία πέρασαν χειροπέδες σε παιδόφιλο στον Πειραιά. Στο «μάτι του κυκλώνα» ο αστυνομικός που έκανε τη σύλληψη, ο οποίος έδωσε τη δική του εκδοχή.

Πειραιάς: Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης παγίδευσε παιδόφιλο - Βίντεο από τη σύλληψη

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι πολύ γνωστός στο Tik Tok και στη νεολαία, με τα βίντεο του να έχουν εκατομμύρια προβολές. Το όνομά του είναι Βαγγέλης Μπαταρλής και είναι υπάρχιφύλακας. Δεν άντεξε και «έσπασε» τη σιωπή του, δίνοντας απαντήσεις σε βίντεο που ανήρτησε:

Πειραιάς: Προκαταρκτική διοικητική εξέταση για βίντεο 43χρονου παιδόφιλου

«Ήθελα να σας αναφέρω για να το γνωρίζετε ότι είχαν γίνει όλες οι ενέργειες στην Ασφάλεια. Αλλά επειδή ήταν τόσο κοντινό το χρονικό διάστημα που συνέβη όλο αυτό, δεν υπήρχε περίπτωση να στηθεί επιχείρηση από την Ασφάλεια, γιατί έγιναν ενέργειες. Απλά αυτός έστειλε μήνυμα από το πουθενά ότι ήρθε».

Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι όντως υπήρξε κλήση αστυνομικού στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης και δόθηκε μάλιστα άδεια να πάει στο περιστατικό, παρότι ήταν εκτός του τομέα των περιπολιών του. 

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός έχει βραβευτεί για την προσφορά του και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας. Συνάδελφοί του υποστηρίζουν ότι αντί να κοιτάμε την ουσία ψάχνουμε πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. 

Η  ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, επισημαίνει ότι η παρουσία πολιτών σε επιχειρήσεις... εγκυμονεί κινδύνους και ζητήματα ασφάλειάς.

Δείτε το επίμαχο βίντεο από τη σύλληψη του παιδόφιλου:


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top