Πειραιάς: Προκαταρκτική διοικητική εξέταση για βίντεο 43χρονου παιδόφιλου

Πώς τον παγίδεψε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

Βίντεο από STAR

Διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης έχει διαταχθεί για το βίντεοληπτικό υλικό της σύλληψης του 43χρονου παιδόφιλου από την Πάτρα. 

Υπενθυμίζεται ότι το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης δείχνει τη σύλληψη ενός άνδρας που εμπλέκεται σε υπόθεση προσέλκυσης ανήλικης για γενετήσιους λόγους, όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Το χρονικό της σύλληψης

Σημειώνεται ότι ο 43χρονος ταξίδεψε στην Αθήνα για να συναντήσει ένα 13χρονο κοριτσάκι, το οποίο παρενοχλούσε μέσω των social media. Στη σύλληψη του 43χρονου βοήθησε ο γνωστός YouTuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος με τον πατέρα της 13χρονης.

Πειραιάς: Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης παγίδευσε παιδόφιλο - Βίντεο από τη σύλληψη

Όπως είπε ο YouTuber στην εκπομπή «Happy Day» αρχικά ο 43χρονος προσέγγισε τη μικρή μέσω Instagram από γυναικείο προφίλ κι από την αρχή το περιεχόμενο των μηνυμάτων ήταν ερωτικό. Η 13χρονη ενημέρωσε αμέσως τον πατέρα της κι εκείνος μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη αποφάσισαν να τον παγιδέψουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τον YouTuber, ο 43χρονος από την αρχή γνώριζε την ηλικία του παιδιού και συνέχιζε να στέλνει μηνύματα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top