Αταλάντη: Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών– Λαμίας μετά το μπλόκο των αγροτών

Μητσοτάκης: «Oύτε γκαρσόνια θα γίνετε ούτε θα φύγετε στη Γερμανία»

Για μία ώρα έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας και στα δύο ρεύματα από μπλόκο αγροτών στην Αταλάντη και συγκεκριμένα από 50 τρακτέρ και 70 άτομα. Η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν από παρακαμπτήριους δρόμους και λίγο πριν τις 15:30 το μεσημέρι δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

Νωρίτερα, έκλεισε για λίγα λεπτά, η Εθνικής Οδός Λάρισας - Κοζάνης, στο ύψος της διασταύρωσης με Δέδνρα.

Στην περιοχή οι αγρότες ασχολούνται με την δενδροκαλλιέργεια. Οι παραγωγοί φαίνονται αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς ο παγετός, ο καύσωνας το καλοκαίρι, αλλά και οι πλημμύρες του Σεπτεμβρίου τους έχουν φέρει σε απόγνωση, διεκδικώντας ουσιαστικές απαντήσεις για τις αποζημιώσεις και τα προβλήματά τους.

Μητσοτάκης: «Oύτε γκαρσόνια θα γίνετε ούτε θα φύγετε στη Γερμανία»

Μετά την τελετή εγκαινίων του οδικού άξονα Άκτιου – Αμβρακίας, ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με αγρότες στο μπλόκο της Βόνιτσας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ούτε γκαρσόνια θα γίνετε ούτε θα φύγετε στη Γερμανία».

«Δώσαμε παραπάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ, ξέρουμε τις εκκρεμότητες. Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, εμείς είμαστε εδώ για να λύνουμε τα προβλήματα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top