Μεσολόγγι: Τι ζητά η οικογένεια του Μπάμπη - Νέα στοιχεία για την υπόθεση

Εκτιμούν ότι γνωρίζουν πολλά για τη δολοφονία του 31χρονου

Απαντήσεις αναζητά η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι, σε ερωτήματα που τους βασανίζουν από τις 4 Ιανουαρίου, που χάθηκαν τα ίχνη του. 

Μεσολόγγι: «Ο κρεοπώλης ήταν το δόλωμα για να πάει ο Μπάμπης στην παγίδα»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η οικογένεια του Μπάμπη μέσω του δικηγόρου της θα ζητήσει να καταθέσουν στον εισαγγελέα όλα τα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε ο κρεοπώλης πριν και μετά τη δολοφονία του 31χρονου. 

Μεσολόγγι: «O κρεοπώλης έλεγε στον ύπνο του “Θα σε θάψω χωρίς παπά”»

Ανάμεσά τους είναι ένας κτηνοτρόφος, με τον οποίο φαίνεται από την άρση του απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου, να μίλησε ο κρεοπώλης πριν και μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη. Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχει κληθεί να καταθέσει, ούτε προανακριτικά, ούτε ανακριτικά έως τώρα. Θα ζητηθεί, λοιπόν, να κληθεί και να πει τι έλεγε με τον κρεοπώλη, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί στο κινητό του 51χρονου. 

Μεσολόγγι: Ποια είναι η γυναίκα που έστειλε μήνυμα ο κρεοπώλης

Υπάρχει, επίσης, μια γυναίκα, την οποία ζητούν να καλέσει η δικαιοσύνη για να καταθέσει. Η συγκεκριμένη φέρεται να γνωρίζει πάρα πολλά για την υπόθεση και να ήταν δίπλα σε έναν άνδρα, ο οποίος επίσης έχει χρήσιμες πληροφορίες. 

Τέλος, θα ζητήσει να συνδράμουν στις έρευνες για το κινητό του Μπάμπη εκ νέου τα σκυλιά της ομάδας ANUBIS. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top