Μεσολόγγι: Ποια είναι η γυναίκα που έστειλε μήνυμα ο κρεοπώλης

Σήμερα η κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου

Τι υποστηρίζει η γυναίκα με την οποία επικοινώνησε ο κρεοπώλης / Βίντεο Mega

Σήμερα θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος της υπόθεσης του Μπάμπη Κούτσικου, αφού η οικογένεια και οι φίλοι του θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Μεσολόγγι: To πρώτο τηλεφώνημα του κρεοπώλη μέσα από τις φυλακές 

Στο χωριό του, τον Άγιο Αθανάσιο, θα τελεστεί στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου η κηδεία του 31χρονου Μπάμπη, που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Νέο πρόσωπο «κλειδί» στη δολοφονία του Μπάμπη

Μπάμπης Κούτσικος

Η σορός του εντοπίστηκε την περασμένη Δευτέρα 22/1 σε βαλτώδη περιοχή κοντά στα ΤΕΙ Μεσολογγίου, 18 ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Ο κρεοπώλης που είναι ο βασικός ύποπτος και στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο έχει προφυλακιστεί, ωστόσο δεν έχει ομολογήσει.

Μεσολόγγι: Ποια είναι η γυναίκα στην οποία έστειλε μήνυμα ο κρεοπώλης

Η γυναίκα στην οποία έστειλε μήνυμα ο κρεοπώλης το επόμενο πρωί της εξαφάνισης του Μπάμπη και η οποία κλήθηκε για κατάθεση από την αστυνομία «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για τη σχέση της με τον βασικό ύποπτο της υπόθεσης.

Με την εν λόγω γυναίκα η οποία είχε για χρόνια φιλική σχέση με τον 50χρονο επικοινώνησε η εκπομπή Φως στο Τούνελ και φέρεται να υποστήριξε: «Μου έστειλε ένα μήνυμα το πρωί της Πέμπτης, 10:30….11; Κάπου εκεί… Δεν θυμάμαι ακριβώς. Γνώριζε ότι είχα ένα θέμα με την υγεία μου και απλά μου έγραψε ''τι κάνεις καμάρι μου; Πώς είσαι;'' Κάτι τέτοιο… Ένα απλό μήνυμα. Δεν του απάντησα τίποτα…», ανέφερε 

Δεν είχαμε τόσο στενή επαφή, δε θεώρησα απαραίτητο ότι πρέπει να απαντήσω.

«Μιλούσαμε μια φορά τον χρόνο και δεν βρισκόμασταν γιατί εγώ έμενα αλλού. Μου είχε πει ότι ήταν πεσμένη η δουλειά του και είχε πρόβλημα», είπε η συγκεκριμένη γυναίκα, προσθέτοντας: «Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα».

Μεσολόγγι: Ποιος είναι ο κρεοπώλης που είναι ύποπτος για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου

Ο κρεοπώλης αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου 

Αναφερόμενη στα οικονομικά του κρεοπώλη υποστήριξε ότι της είχε πει παλιότερα ότι το μαγαζί του δεν πηγαίνει καλά, λόγω της οικονομικής κρίσης, χωρίς ωστόσο να της πει λεπτομέρειες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top