Χαλκίδα: «Η 39χρονη είναι μια εμμονική και πανέξυπνη γυναίκα»

Μάρτυρας κλειδί διαψεύδει ερωτική επαφή δράστιδος και θύματος το 2008

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα

H είδηση της δολοφονίας του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα, το πρωί του Σαββάτου 20/1, από την 39χρονη σύζυγο ενός παλιού του φίλου έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Η μητέρα του θύματος έμαθε μόλις χθες πώς πέθανε το παιδί, καθώς της είχαν πει πως είχε πέσει θύμα ληστείας. Η αντίδρασή της ήταν οργή, καθώς ήταν γειτόνισσες με την 39χρονη. Η οικογένεια του ξυλουργού αναζητά απάντηση στο ερώτημα γιατί έχασαν τον άνθρωπο τους, καθώς επιμένουν ότι η δράστιδα λέει ψέματα για το κίνητρο.

Χαλκίδα: «Συνευρέθηκα ερωτικά με τον Σάκη. Νόμιζα ότι είναι ο άνδρας μου»

Η 39χρονη είπε στην απολογία της ότι πριν από περίπου 15 χρόνια, είχε συνευρεθεί ερωτικά με το θύμα κάτω από περίεργες συνθήκες, καθώς ήταν μισοκοιμισμένη και υπό την επήρεια αλκοόλ. Αν και είχαν συμφωνήσει να μη μιλήσουν για να μη χαλάσουν τις σχέσεις του με τον σύζυγο της κατηγορούμενης, κάποια ανώνυμα τηλεφωνήματα και οι φήμες που είχαν διαρρεύσει διέλυσαν την οικογενειακή ηρεμία της.

«Ο Σάκης δεν ήταν μόνος του αλλά με συνεργάτη του όταν της έφτιαχνε την κουζίνα»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου, επισήμανε πως όταν ο άτυχος ξυλουργός έκανε εργασίες στο σπίτι του ζευγαριού, το 2008, δεν ήταν μόνος του αλλά με τον πατέρα του -που τότε ζούσε- κι έναν συνεργάτη του. Ο μάρτυρας αυτός, ο οποίος διαψεύδει την ερωτική επαφή θύματος με δράστιδα, θα καταθέσει.

«Δεύτερον, σε αυτό το σπίτι δεν υπήρχε τίποτα άλλο πέρα από την κουζίνα που έβαλαν. Όχι σαλόνια και κρεβατοκάμαρες, αλλά ούτε  πόρτες, και παράθυρα», τόνισε.

Χαλκίδα: Η σύζυγος του 43χρονου σπάει τη σιωπή της - «Άρχισα να ουρλιάζω»

Χαλκίδα: Τα κενά στην απολογία της 39χρονης

Η 39χρονη στο απολογητικό της υπόμνημα ισχυρίστηκε ότι στο σπίτι το 2008 υπήρχε  κρεβατοκάμαρα και σαλόνι. Σε ερώτηση όμως, τι ώρα επέστρεψε ο σύζυγός της εκείνο το βράδυ απάντησε:

«Δεν μπορώ να ξέρω, γιατί επέστρεψα στο σπίτι των γονιών μου, ούσα ταραγμένη και μη δυνάμενη να διαχειριστώ την όλη κατάσταση μετά το περιστατικό».

H συμπεριφορά της 39χρονης στη φυλακή και η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Η δράστιδα βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, μαζί με άλλες τέσσερις κρατούμενες, ενώ δεν κρίθηκε αναγκαίο να λάβει κάποια αγωγή.

Επικοινωνεί με τους δικούς της ανθρώπους και περιμένει να γίνει η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που έχει ζητήσει. Στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι είχε συνεδρίες με δύο ψυχιάτρους. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος ισχυρίζεται όμως, ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στη δικογραφία αποδεικτικό στοιχείο για ψυχιατρικά προβλήματα.

«Η συγκεκριμένη έχει τέτοια τετράγωνη λογική, που εξέπληξε και τον ανακριτή όταν στάθηκε μπροστά του», πρόσθεσε ο δικηγόρος στο Star, ενώ σε άλλες του δηλώσεις στην εκπομπή του Mega «Aκόμα δεν είδες τίποτα», χαρακτήρισε την 39χρονη: «εμμονική και πανέξυπνη γυναίκα».

Χαλκίδα: O 43χρονος ξυλουργός που έχασε τη ζωή του από τις μαχαιριές που του κατάφερε η 39χρονη

Χαλκίδα: O 43χρονος ξυλουργός που έχασε τη ζωή του από τις μαχαιριές που του κατάφερε η 39χρονη

Χαλκίδα: «Ξεκίνησα από αντίδραση να τον μαχαιρώνω»

Οι απαντήσεις της 39χρονης στον ανακριτή ήταν λεπτομερείς και αναλυτικές, ακόμα και για τη σκηνή του εγκλήματος.

«Ξεκίνησα  από αντίδραση να τον μαχαιρώνω. Δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Ήταν όμως καθισμένος και προσπάθησε να βγει έξω. Βγήκε έξω και τότε ένιωσα να φεύγει το μαχαίρι  από το χέρι μου. Υπήρξε πάλη και τότε έβγαλα από την τσέπη μου το δεύτερο μαχαίρι και συνεχίσαμε να παλεύουμε, ενώ εγώ συνέχισα να τον μαχαιρώνω όπου έβρισκα. Δε θυμάμαι ακριβώς σε ποια σημεία».

Χαλκίδα: «Μου είπε “άντε μωρή κ… πάρε δρόμο και ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω»

Την περιγραφή της επιβεβαιώνει και αυτόπτης μάρτυρας. «Η γυναίκα συνέχιζε να μαχαιρώνει τον άντρα μέχρι που αυτός σταμάτησε να κινείται και τότε αυτή τον κλώτσησε, ανέβηκε στο σώμα του και τον μαχαίρωνε με μανία κρατώντας το μαχαίρι ανάποδα»

Χαλκίδα: Νέοι μάρτυρες θα κληθούν για κατάθεση 

Την ερχόμενη Δευτέρα, η οικογένεια του Σάκη μέσω του δικηγόρου της θα ζητήσει να κληθούν ως μάρτυρες εκτός από τον συνεργάτη του ξυλουργού, η σύζυγός του αλλά και φίλοι του που γνώριζαν πρόσωπα και καταστάσεις.

Aναλαμβάνει ο Σούρας τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του θύματος

Τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του δολοφονημένου επιχειρηματία στη Χαλκίδα ορίστηκε ο γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας.  

«Το τι έχει στην πραγματικότητα θα το ανακαλύψουμε. Προς το παρόν βλέπουμε ότι όσα έκανε, τα έκανε κανονικότατα. Υπάρχει κι ένα νέο στοιχείο ότι ο ψυχίατρος που την είδε στη φυλακή δεν της έδωσε καμία φαρμακευτική αγωγή. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι εμμονικοί πίσω από κάποια ψυχική ασθένεια, υπάρχουν εμμονικοί με μια ιδιαιτερότητα της προσωπικότητας και του χαρακτήρα, υπάρχουν εμμονικοί που είναι κάποιας ελαττωμένης παιδείας ή που έχουν συνηθίσει σε ένα περιβάλλον», είπε ο Δημήτρης Σούρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top