Χαλκίδα: «Μου είπε “άντε μωρή κ… πάρε δρόμο και ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω»

Οι τελευταίες στιγμές πριν από τη δολοφονία του ξυλουργού

Νέα στοιχεία για τις τελευταίες στιγμές πριν από τη δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Όπως έγινε γνωστό, η 39χρονη ισχυρίστηκε στην απολογία της ότι συνευρέθηκε ερωτικά με το θύμα το 2008, νομίζοντας ότι είναι ο σύζυγός της, καθώς ήταν μισοκοιμισμένη και υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Χαλκίδα: «Συνευρέθηκα ερωτικά με τον Σάκη. Νόμιζα ότι είναι ο άνδρας μου»

H 39χρονη και ο σύζυγός της ήταν οικογενειακοί φίλοι με τον 43χρονο στην Χαλκίδα

H 39χρονη και ο σύζυγός της ήταν οικογενειακοί φίλοι με τον 43χρονο στην Χαλκίδα

Αναφερόμενη στην ημέρα της δολοφονίας φέρεται να είπε:

Χαλκίδα: Η σύζυγος του 43χρονου σπάει τη σιωπή της - «Άρχισα να ουρλιάζω»

«Το βράδυ της Παρασκευής είχαμε τσακωθεί και πάλι με το σύζυγό μου για τις υποτιθέμενες ερωτικές συνευρέσεις που είχα με τον Σάκη, τις οποίες διέδιδε σε τρίτους. Ο άνδρας μου, μου ζήτησε να κοιμηθούμε χωριστά. Όλο το βράδυ ήμουν αναστατωμένη και έψαχνα τρόπο για να λυθεί αυτή η κατάσταση. Σκεφτόμουν πόσο με έχει εξευτελίσει ο Σάκης. Τα ξημερώματα αποφάσισα να τον συναντήσω για τελευταία φορά και να τον υποχρεώσω να πάμε μαζί στο σύζυγό μου και να αναλάβει τις ευθύνες του».

Χαλκίδα: Απολογείται η 39χρονη - «Η αιτία του κακού έχει ξεκαθαριστεί»

Ξεκίνησε, λοιπόν, όπως φέρεται να είπε, στις 06:00 το πρωί και πήρε μαζί της δύο μαχαίρια από την κουζίνα. Γνώριζε τι ώρα έφευγε ο 43χρονος για δουλειά γιατί είχαν συναντηθεί πολλές φορές στον δρόμο, όταν πήγαινε και η ίδια με τον σύζυγό της στο κατάστημα που διατηρούσαν. 

Η 39χρονη στην απολογία της κατηγόρησε τον 43χρονο ότι διέδιδε φήμες για εκείνη και της δημιουργούσε προβλήματα στην οικογένειά της

Η 39χρονη στην απολογία της κατηγόρησε τον 43χρονο ότι διέδιδε φήμες για εκείνη και της δημιουργούσε προβλήματα στην οικογένειά της

Χαλκίδα: «Tο 2011 άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι είχε συμβεί ανάμεσά τους»

«Το σπίτι τους το ήξερα γιατί μου το είχε δείξει ο σύζυγός μου. Βρήκα που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και περίμενα εκεί κοντά. Όταν ο Σάκης μπήκε στο αυτοκίνητο, εγώ άνοιξα την πόρτα και δείχνοντάς το μαχαίρι του είπα “πάμε τώρα στον άνδρα μου να του μιλήσεις, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να του εξηγήσεις τι έχει συμβεί”.

Μου απάντησε “Άντε μωρή κ…. , πάρε δρόμο” και κινήθηκε προς εμένα και σήκωσε το χέρι του για να με χτυπήσει. Από αντίδραση, ξεκίνησα να τον μαχαιρώνω, αντιδρώντας αυτός, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο μου πέταξε το μαχαίρι και παλεύοντας έβγαλα το άλλο μαχαίρι που είχα στην τσέπη μου. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και συνέχισα να τον μαχαιρώνω», φέρεται να ισχυρίστηκε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top