Χαλκίδα: Απολογείται η 39χρονη - «Η αιτία του κακού έχει ξεκαθαριστεί»

Μήνυμα δείχνει πόσο φοβόταν ο 43χρονος για τη ζωή του

Στα δικαστήρια της Χαλκίδας έφτασε λίγο μετά τις 09:00 η 39χρονη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 43χρονου έξω από το σπίτι του. 

Χαλκίδα: Θρήνος στην κηδεία του 43χρονου που μαχαιρώθηκε πισώπλατα

Η δράστις, σύμφωνα με βίντεο από κάμερες ασφαλείας που την έχουν καταγράψει, έφυγε από το σπίτι της στα Λουκίσια Χαλκίδας τα ξημερώματα του Σαββάτου με κατεύθυνση το σπίτι του 43χρονου στη Χαλκίδα. Εκεί του έστησε καρτέρι κοντά στο σημείο που είχε παρκάρει το φορτηγάκι του. 

Μόλις τον είδε, του επιτέθηκε πισώπλατα, μαχαιρώνοντάς τον μέχρι θανάτου. Μέχρι και σήμερα δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για τα κίνητρα της δολοφονίας. 

Χαλκίδα: «Tο 2011 άρχισα να υποψιάζομαι ότι κάτι είχε συμβεί ανάμεσά τους»

Χαλκίδα: «Μήνυμα δείχνει πόσο φοβόταν ο Σάκης για τη ζωή του – Η αίτια του κακού έχει ξεκαθαριστεί»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του 43χρονου, Θανάση Τάρτη, η αιτία του εγκλήματος έχει ξεκαθαρίσει. 

Χαλκίδα: «Λυτρώθηκα. Υπέφερα τρία χρόνια», είπε στους γονείς της η 39χρονη

«Η αίτια του κακού έχει ξεκαθαριστεί. Όταν το 2021 ήρθε στο γραφείο μου, ζητώντας τη βοήθειά μου, ο Σάκης για να αποφύγει τις πιέσεις και τις απειλές που δεχόταν από την κατηγορούμενη, τον συμβούλεψα να ενημερώσει τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν και φίλος του. Αυτή η ενημέρωση οδήγησε, δυστυχώς, όπως μας λένε οι γονείς της 39χορνης, από την ημέρα εκείνη μέχρι και το Σάββατο (σ.σ. ημέρα της δολοφονίας) σε συνεχείς ξυλοδαρμούς. Θεωρούμε ότι για αυτούς τους ξυλοδαρμούς η κατηγορούμενη θεώρησε υπεύθυνο τον Σάκη γιατί αποκάλυψε στον σύζυγό της της συμπεριφορά της», είπε στο  Mega.

Χαλκίδα: «Δεν υπήρξε βιασμός», λέει ο δικηγόρος του 43χρονου

Ο ίδιος κατηγόρησε τους συγγενείς της κατηγορούμενης ότι επιχειρούν δεύτερη δολοφονία του 43χρονου, αφήνοντας υπονοούμενα για άλλου είδους πράξεις από την πλευρά του. 

«Ήταν πολύ αγχωμένος και στεναχωρημένος, φοβόταν. Μια μάρτυρας, η οποία θα προταθεί από εμάς θα προσκομίσει ένα μήνυμα του Σάκη το οποίο δείχνει πόσο φοβόταν για τη ζωή του», κατέληξε.

Χαλκίδα: «Η μητέρα μας είναι νεκρή μετά τη δολοφονία του Σάκη»

Παράλληλα, ο αδερφός του 43χρονου ξέσπασε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, λέγοντας:

«Η μητέρα μας αυτή τη στιγμή είναι νεκρή, εγώ της είπα για τη δολοφονία του Σάκη και αυτή την κραυγή της μάνας που άκουσα εγώ, να μην την ακούσει ξανά κανείς».

«Θέλουμε τον Σάκη, αυτό είναι το μόνο που θέλουμε. Ο Σάκης, όμως, δε γυρίζει πίσω. Εγώ μιλάω μόνο για τη μνήμη του αδερφού μου. Ο Σάκης τώρα δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Θέλω τώρα να πενθήσω», πρόσθεσε.

Ο αδερφός του ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έγινε τίποτα από αυτά που υποστηρίζει η 43χρονη και επέμεινε στην εμμονή της προς το πρόσωπο του αδερφού του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top