Χαλκίδα: Θρήνος στην κηδεία του 43χρονου που μαχαιρώθηκε πισώπλατα

Τι φέρεται να του ζητούσε η 39χρονη και δεν το έκανε

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε στο χωριό Λουκίσσια της Εύβοιας η κηδεία του 43χρονου Σάκη, ο οποίος δολοφονήθηκε το πρωί του Σαββάτου από μια 39χρονη γυναίκα. 

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του 43χρονου, η οποία έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου υποβασταζόμενη, αλλά και η σύζυγός του, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της να δολοφονείται από τη γυναίκα. 

Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του 43χρονου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα - evima.gr

Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του 43χρονου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα - evima.gr

Ο αδελφός του θύματος μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 και τόνισε ότι δε θέλει να έχει καμία επικοινωνία «με δολοφόνους». 

Η μητέρα του 43χρονου έφτασε στην κηδεία του υποβασταζόμενη - evima.gr

Η μητέρα του 43χρονου έφτασε στην κηδεία του υποβασταζόμενη - evima.gr

«Είναι η κηδεία του αδερφού μου σήμερα. Από αυτά που είπα, κρατήστε μόνο αυτά που είπα. Δεν ασχολούμαι με δολοφόνους. Ασχολούμαι μόνο με τη δική μου οικογένεια, τη μνήμη του αδελφού μου και βγήκα απλά για να καταλάβουν όλοι ότι ο αδερφός μου και εγώ και η οικογένειά μου, είμαστε αυτοί που είμαστε, όχι βιαστές και δολοφόνοι», είπε.

Χαλκίδα: Πληροφορίες ότι η 39χρονη ζητούσε από τον 43χρονο να διαψεύσει ότι έχουν σχέση

Η οικογένεια του 43χρονου έχει δηλώσει ότι η δράστις είχε εμμονή μαζί του και τον ενοχλούσε, σε σημείο που σκεφτόταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της. 

Το περιβάλλον της 39χρονης αναφέρει ότι η γυναίκα είχε ζητήσει από τον 43χρονο βοήθεια να πείσει τον σύζυγό της ότι δεν έχουν ερωτική σχέση κι αυτός αρνήθηκε - evima.g

Το περιβάλλον της 39χρονης αναφέρει ότι η γυναίκα είχε ζητήσει από τον 43χρονο βοήθεια να πείσει τον σύζυγό της ότι δεν έχουν ερωτική σχέση κι αυτός αρνήθηκε - evima.gr 

Από την άλλη το περιβάλλον της 39χρονης διαψεύδει πως είχε ερωτική σχέση με το θύμα. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 υποστηρίζει ότι η γυναίκα του ζητούσε βοήθεια, καθώς ο σύζυγός της την πίεζε να του αποδείξει πως δεν είχε την παραμικρή σχέση μαζί του.

Ο 43χρονος, πάντα σύμφωνα με το περιβάλλον της γυναίκας, δεν τη βοήθησε και απείλησε να καταφύγει σε δικαστικά μέτρα εναντίον της ώστε να μην τον ενοχλεί, κάτι που τελικά δεν πραγματοποίησε.

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε μπροστά στο σπίτι του 43χρονου, στον οποίο επιτέθηκε η γυναίκα με δύο μαχαίρια, σκοτώνοντάς τον με 40 μαχαιριές.

Χαλκίδα: «Η κακοποίηση από τον σύζυγό της την οδήγησε στο φρικτό έγκλημα»

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου, Αθανάσιος Τάρτης σημείωσε στον ΑΝΤ1  πως η κακοποίηση που βίωνε από τον σύζυγό της, όπλισε το χέρι της 39χρονης. 

«Δυστυχώς, φαίνεται πως μετά την ειδοποίηση του συζύγου της από το θύμα ότι “φίλε, πρόσεξε την γυναίκα σου”, ξεκίνησε η κακοποίηση της 39χρονης. Άκουσα από την μάνα της κατηγορούμενης ότι από τότε, τα τελευταία 2-3 χρόνια, ξεκίνησε η συστηματική κακοποίηση της 39χρονης από τον σύζυγο της. Μόνη της το είπε η μητέρα της δράστιδος. Ο πατέρας της μιλούσε για “μαυρισμένα μάτια” και τέτοια», είπε ο δικηγόρος και πρόσθσε:

«Δεν υπάρχει κανένα μυστικό που να συνδέει τους δύο. Φαίνεται ότι αυτή η συστηματική κακοποίηση από τον σύζυγό της την οδήγησε να εκδικηθεί το άτυχο θύμα, γιατί αυτός ήταν που την “κάρφωσε” στον σύζυγο της για τις πιέσεις που του ασκούσε».

Χαλκίδα: Την Τετάρτη η απολογία της 39χρονης

Στο μεταξύ, η 39χρονη που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας από το πρωί του περασμένου Σαββάτου, αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη στον ανακριτή μετά τη δίωξη που της ασκήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top