Δίκη Πάτρα: Αποχώρησε βρίζοντας η κατηγορούμενη μητέρα

Ζητούσε να φλυγει από τη δικαστική αίθουσα

Εκνευρισμό προκάλεσε η πρόταση της εισαγγελέως στην κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα που όπως υποστήριξε «η κεταμίνη δόθηκε στη Τζωρτζίνα από τη μητέρα της». 

Κούγιας: «Θα παραιτηθώ από το λειτούργημά μου, εάν δεν αθωωθεί η μητέρα» 

Όπως περιγράφει η δημοσιογράφος του Star Τασούλα Παπανικολάου, η εισαγγελέας είπε ότι «η Τζωρτζίνα είχε την ατυχία να έχει την κατηγορούμενη για μητέρα. Τότε ξαφνικά η μητέρα σηκώθηκε και ενημέρωσε τους δικηγόρους της ότι φεύγει μιλώντας σε έντονο ύφος με χαρακτηρισμούς για την εισαγγελέα μέσα από τη μάσκα που φορούσε. Στη συνέχεια κοίταξε την αστυνομικό βάζοντας τα χέρια μπροστά για να της περάσουν τις χειροπέδες και να αποχωρήσει από την αίθουσα.

Την ενοχή της μητέρας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας πρότεινε η εισαγγελέας

Η αδερφή της τής ζήτησε να καθίσει ωστόσο εκείνη ήθελε να αποχωρήσει. Η αστυνομικός στεκόταν για κάποια δευτερόλεπτα και κοιτούσε την πρόεδρο. Η κατηγορούμενη συνέχιζε να έχει πλάτη προς την έδρα και απευθυνόταν στην αδερφή της που ήταν ακριβώς δίπλα της, βρίζοντας εναντίον της εισαγγελέως.

Η πρόεδρος έκανε νόημα στην αστυνομικό ότι η κατηγορούμενη μπορεί να αποχωρήσει και έτσι έφυγε από την αίθουσα χωρίς να ακούσει τη φράση να κηρυχθεί ένοχη. Κατά τη διαρκεια της εισαγγελικής πρότασης, η κατηγορούμενη αναστέναζε, σημείωνε σε λευκό χαρτί και κοιτούσε τους δικηγόρους της και την οικογένειά της.

Πλέον περιμένει και την απόφαση που χρονικά προσδιορίζεται σε ένα μήνα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top