Κούγιας: «Θα παραιτηθώ από το λειτούργημά μου, εάν δεν αθωωθεί η μητέρα» 

Για γέλια χαρακτήρισε την πρόταση της εισαγγελέως ο ποινικολόγος

Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τολμηρές οι δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Πάτρας. Ο ποινικολόγος είπε δημόσια ότι θα εγκαταλείψει τη δικηγορία εάν δεν αθωωθεί η μητέρα που κατηγορείται για το θάνατο των παιδιών της. Μάλιστα, τόνισε με απόλυτη βεβαιότητα ότι η κατηγορούμενη είναι αθώα.

Την ενοχή της μητέρας που κατηγορείται για το θάνατο των παιδιών της ζήτησε η Εισαγγελέας / Γιάννης Παναγόπουλος, Eurokinissi

«Εάν λοιπόν τελικώς δεν αθωωθεί , θα πω ότι η δικαιοσύνη πλέον στην Ελλάδα αποδίδεται μέσα από τα κανάλια και δε θα έχω λόγο παρουσίας μου στα δικαστήρια. Εάν τελικώς η (μητέρα) δεν αθωωθεί θα παραιτηθώ από το λειτούργημά μου. Εγώ έχω δοκιμαστεί ως δικηγόρος. Η κυρία εισαγγελέας δεν έχει δοκιμαστεί», είπε ο κ. Κούγιας, σήμερα, στον ANT1.

Την ενοχή της μητέρας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας πρότεινε η εισαγγελέας


Σημειώνεται ότι η πρόταση της εισαγγελέως, την Πέμπτη, ήταν καταπέλτης εναντίον της μητέρας για το θάνατο της Τζωρτζίνας. «Ταπεινού περιεχομένου η πρόταση της εισαγγελέως, ξεπέρασε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές», είπε ο συνήγορος της κατηγορούμενης. 

Δίκη Πάτρα: «Για γέλια η πρόταση της εισαγγελέως»

Ακολούθως, χαρακτήρισε την πρόταση για «γέλια» και δήλωσε ότι δεν έχει αντιμετωπίζει παρόμοια κατάσταση στα δικαστήρια επί 53 χρόνια που ασκεί το επάγγελμα. «Δεν περίμενα κάτι καλύτερο, περισσότερο ενδιαφερόταν η Εισαγγελέας να τελειώσει η δίκη για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη», είπε. 

«Θα παραιτηθώ, εάν δεν αθωωθεί η μητέρα», είπε σε κάθε τόνο ο γνωστός ποινικολόγος που υπερασπίζεται τη μητέρα από την Πάτρα / Στέλιος Στεφάνου, Eurokinissi

«Κατηγορείται η κατηγορουμένη χωρίς να υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση ότι σκότωνε τα παιδιά της για να κρατήσει τον άνδρα της. Έχετε ακούσει ποτέ να σκοτώνει τα παιδιά της το μόνο που τη συνδέει με τον άνδρα της, να σκοτώνει τα παιδιά της;», συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Δίκη Πάτρα: «Το παιδί το είχε "δηλητηριάσει" κατά του πατέρα του»

Ακόμα, «έριξε» ευθείες βολές ενάντια στην Εισαγγελέα ότι αγνόησε επιστήμονες μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σχέσεις του ζευγαριού. «Όταν έχασε τη ζωή της η Μαλένα και η Ίριδα, το ζευγάρι ήταν ενωμένο, ήταν ταυτισμένο. Έκαναν μήνυση στους γιατρούς. Είναι κωμικού περιεχομένου η προσέγγιση», τόνισε.

Πάτρα: Διεκόπη η δίκη για τη Μαλένα και την Ίριδα
 

«Οι εισαγγελικές προτάσεις γίνονται σε πολύ μικρά ποσοστά αποδεκτά, γιατί γίνονται με πολύ μεγάλη προχειρότητα. Η κυρία εισαγγελέας, αγόρευε εννέα ώρες. Είμαι βέβαιος ότι στο δικαστήριο κανείς δε θα θυμάται τίποτα, ούτε οι ένορκοι. Την πρότασή της δεν την κατέθεσε εγγράφως. Ήταν για τα κανάλια», πρόσθεσε. 

Την ενοχή της μητέρας ζήτησε η εισαγγελέας 

Υπενθυμίζεται ότι την καταδική της μητέρας από την Πάτρα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας πρότεινε η εισαγγελέας Ευαγγελία Σπυριδωνίδου, η οποία επί ώρες αποδομούσε έναν προς έναν όλους τους ισχυρισμούς που είχε προβάλλει η κατηγορούμενη. «Το χέρι που έδωσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα είναι εκείνο της κατηγορουμένης», κατέληξε και πρότεινε την ενοχή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top