Ημαθία: H πρώτη αντίδραση της αδελφής της 37χρονης βρεφοκτόνου

«Είμαστε δίπλα της» - Τι είπε για τον πατέρα του άτυχου βρέφους

Τι είπε στην απολογία της η 37χρονη βρεφοκτόνος και τι υποστήριξε για πρώτη φορά η αδελφή της- βίντεο T Live

Ήταν στις 9 Ιανουαρίου 2024, όταν η είδηση της βρεφοκτονίας στη Βέροια συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ένα αγοράκι έξι μηνών κακοποιήθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου από την ίδια του τη μητέρα. Η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών έχει προφυλακιστεί, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απολογία της, στην οποία υποστήριξε πως εκείνη την ώρα σκότωνε έναν βρικόλακα. 

Βέροια: «Τράβηξα βίντεο πώς σκότωσα τον βρικόλακα» - Σοκάρει η βρεφοκτόνος

Η βρεφοκτονία έγινε μπροστά στα μάτια των δύο μεγαλύτερων κοριτσιών της 37χρονης, τα οποία σε κατάσταση σοκ ζήτησαν βοήθεια από τη γιαγιά, τον παππού και τη θεία τους, που μένουν σχεδόν απέναντι από το σπίτι τους, στο Μακροχώρι Ημαθίας. Η γυναίκα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και βρισκόταν υπό φαρμακευτική αγωγή, την οποία είχε διακόψει.

Βέροια: «Το μωρό είναι βρικόλακας, αν του δώσεις αίμα θα συνέλθει»

H μία από τις αδελφές της βρεφοκτόνου μίλησε στο T-Live, πρώτη φορά με τη βρεφοκτονία. «Είμαστε δίπλα της από το πρωί έως το βράδυ. Θα δείξει η όλη κατάσταση. Εμείς ούτε της γυρίσαμε την πλάτη, ούτε τίποτα. Είμαστε πάντα δίπλα της», είπε χαρακτηριστικά.

Η 37χρονη μητέρα που σκότωσε το μωρό της στη Βέροια

Η 37χρονη μητέρα που σκότωσε το μωρό της στη Βέροια

Η 37χρονη είχε χωρίσει με τον πατέρα του βρέφους, στον οποίο δεν επετράπη από τους συγγενείς ούτε να παραβρεθεί στην κηδεία του μωρού. Ο πατέρας του μωρού ισχυρίζεται ότι ήταν δίπλα στο παιδί παρά τον χωρισμό τους.

Βέροια: «Στην κηδεία πήγαν να με λιντσάρουν» - Τι λέει ο πατέρας του μωρού

Τους ισχυρισμούς της 37χρονης για απουσία του πατέρα του μωρού επιβεβαιώνει και η αδελφή της«Ας κοιτάξει τα μούτρα του. Δε θα αναφερθώ σε αυτό το ανθρωπάκι. Ήταν απών 5,5 μήνες. Τελεία. Ας λέει ό,τι του κατέβει. Την αλήθεια την ξέρουμε εμείς, η Δικαιοσύνη και η αστυνομία», είπε η αδελφή της 37χρονης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top