Βέροια: «Στην κηδεία πήγαν να με λιντσάρουν» - Τι λέει ο πατέρας του μωρού

«Μας έβριζε στην κηδεία», απαντούν οι γονείς της 37χρονης παιδοκτόνου

Όσα είπε στο Mega ο παππούς του βρέφους για την ένταση που σημειώθηκε στην κηδεία με τον πατέρα του μωρού

Ένταση και επεισόδια επικράτησαν χθες κατά τη διάρκεια της κηδείας του έξι μηνών βρέφους, το οποίο ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από την ίδια του τη μητέρα στη Βέροια, μεταξύ συγγενών της μητέρας και του πατέρα.  

Ο πατέρας της γυναίκας, μίλησε αμέσως μετά την κηδεία στο Mega και περιέγραψε όσα συνέβησαν με τον πατέρα του βρέφους. 

Ημαθία: Θρήνος στην κηδεία του βρέφους - Δεν άφησαν τον πατέρα να πλησιάσει

«Εγώ τον κάλεσα να έρθει στην κηδεία, ως όφειλα. ''Θέλεις να έρθεις στην κηδεία;'' Ήρθε. Μόλις έφτασε στα 30 μέτρα άρχισε να μας βρίζει. ''Αλήτες, θα σας…''. Μόλις εγώ τον κυνήγησα, δεν το κρύβω, αλήθεια σου λέω, του έριξα ένα κυνήγι, άμα τον προλάβαινα, θα τον έλιωνα», είπε ο παππούς του μωρού. 

H 37χρονη μητέρα που σκότωσε το έξι μηνών μωρό της

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι όμως δε χρειάστηκε να επέμβουν. 

Βέροια: «Το μωρό είναι βρικόλακας, αν του δώσεις αίμα θα συνέλθει»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του πατέρα του βρέφους, Στέλιος Σούρλας, υποστήριξε ότι είναι ψέματα όσα ακούστηκαν ότι η 37χρονη είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας. 

Ένταση σημειώθηκε στην κηδεία του έξι μηνών βρέφους στη Βέροια

Ένταση σημειώθηκε στην κηδεία του έξι μηνών βρέφους στη Βέροια

«Απορώ με τον συνάδελφο που συνεχίζει να ισχυρίζεται αυτά τα ψευδή.  Αποδείχτηκε περίτρανα πως αυτά που είπε η παιδοκτόνος είναι μυθεύματα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Είχε φαντασιώσεις, είδε το παιδί της ως βρικόλακα. Τι να λέμε; 

Ο πατέρας δεν είχε καμία σχέση με ενδοοικογενειακή βία, όπως είπε η παιδοκτόνος, ήταν στη φαντασία της. Από το πρωί προσπαθώ και επικοινωνώ με την εισαγγελία τη Βέροιας ώστε να αναλάβει ο πατέρας να τελέσει την κηδεία. Η αστυνομία της Βέροιας, έλεγε ψέματα στην εισαγγελέα πως στις 14:00 το βρέφος βρισκόταν στο νοσοκομείο»,  δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

Όσα ισχυρίστηκε στο Mega ο δικηγόρος του πατέρα του βρέφους για αυτά που έγιναν στην κηδεία

Βέροια: Μαθήτρια της τάξης που αποδεκατίστηκε στα Τέμπη η 37χρονη μητέρα

«Πήγε στην κηδεία και πήγαν να τον λιντσάρουν. Πηδούσε πάνω από τους τάφους. Θα κάνουμε μήνυση και στους γονείς διότι γνώριζαν τη ψυχική κατάσταση της κόρης τους, αλλά δεν το είπαν. Ο άνδρας δεν ήξερε την ψυχική της κατάσταση. Του απαγόρευσαν να κάνει την κηδεία του παιδιού».

Ο πρώην σύζυγος της 37χρονης και πατέρας του βρέφους διέψευσε τα όσα ακούστηκαν περί ενδοοικογενειακής βίας

Ο πρώην σύζυγος της 37χρονης και πατέρας του βρέφους διέψευσε τα όσα ακούστηκαν περί ενδοοικογενειακής βίας

Όπως έγινε γνωστό δεν τελέστηκε εξόδιος ακολουθία γιατί το μωράκι δεν είχε προλάβει να βαπτιστεί. Ο ιερέας διάβασε μια ευχή και στη συνέχεια έγινε η ταφή στο νεκροταφείο. 

Βέροια: Με κατάγματα στο κρανίο το έξι μηνών βρέφος

Η 37χρονη μητέρα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. 

Βέροια: Νεκρό βρέφος έξι μηνών - Το χτύπησε μέχρι θανάτου η μητέρα του

Όπως είπε στον εισαγγελέα δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το παιδί της και πως όλα έγιναν στην προσπάθειά της να το ταΐσει. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή μετά τη νεκροψία – νεκροτομή, το βρέφος υπέστη κάταγμα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις προσώπου και στοματικής κοιλότητας. 

H 37χρονη μητέρα εκτός από τα χέρια, χρησιμοποίησε ακόμη και το μπιμπερό του μωρού για να το χτυπήσει στο πρόσωπο.  

Ο θάνατος του προήλθε συνδυαστικά από τις κακώσεις κεφαλής και τα θλαστικά τραύματα. Το παιδάκι είχε μεταφερθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Βέροια: Η 37χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα

Όπως έγινε γνωστό, η 37χρονη, η οποία ήταν νοσηλεύτρια του ΕΣΥ, αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. 

Εκτός από την επιλόχεια κατάθλιψη, έπασχε από ψυχιατρική νόσο για την οποία έπρεπε να παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Παράλληλα, ήταν μία από τις μαθήτριες που είχαν πέσει θύματα του φοβερού τροχαίου στα Τέμπη το 2003, όπου σκοτώθηκαν 21 μαθητές από το Μακροχώρι Βέροιας, επιστρέφοντας από εκδρομή στην Αθήνα. Μετά το τροχαίο είχε υποστεί μετατραυματικό στρες και μέχρι και σήμερα δεν μπορούσε να αποδεχθεί τον τρόπο που «έφυγαν» οι συμμαθητές της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top