Βέροια: «Τράβηξα βίντεο πώς σκότωσα τον βρικόλακα» - Σοκάρει η βρεφοκτόνος

Η περιγραφή της 37χρονης που σκότωσε το μωρό της

Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή της 37χρονης φαρμακοποιού από τη Βέροια, η οποία προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του 6,5 μηνών μωρού της. «Τράβηξα βίντεο πώς σκότωσα τον βρικόλακα. Ένιωσα πως όταν το σκότωσα λύθηκαν τα μάγια», φέρεται να είπε στις αρχές.

Βέροια: «Ζήλευε εμένα και την πλήρωσε το μωρό»

Τον φρικτό τρόπο που σκότωσε το μωρό της μπροστά στα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της περιέγραψε στις αρχές η 37χρονη βρεφοκτόνος από την Ημαθία. Τα λόγια της γυναίκας που φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα για τις στιγμές που διαδραματίστηκαν στο σπίτι της την Τρίτη 9 Ιανουαρίου προκαλούν φρίκη.

Βέροια: Μπλεγμένη σε μαύρη μαγεία η 37χρονη βρεφοκτόνος;

«Έβαλα τα κορίτσια να δουν τηλεόραση. Ο μικρός ήταν νηστικός, αλλά δεν έπινε γάλα. Δεν είναι άνθρωπος ο αδερφός σας, είναι βρικόλακας. Δεν ήταν το παιδί μου, ήταν κάτι άλλο. Πίεσα την κοιλιά του. Τράβηξα σε βίντεο πώς σκότωσα τον βρικόλακα. Τους έλεγα αν του δώσετε αίμα θα γίνει καλά. Ένιωσα πως όταν το σκότωσα λύθηκαν τα μάγια», ανέφερε στην κατάθεσή της η 37χρονη, σύμφωνα με το Live News.

«Έβλεπα τα πράγματα υπερφυσικά το τελευταίο διάστημα. Έβλεπα τα παιδιά μου περίεργα, με μάτια πονηρά. Εκεί που κοιμόμασταν τα έβλεπα να χοροπηδάνε στο κρεβάτι.Τα έλεγα στους γονείς μου και μου έλεγαν να πάω στον ψυχίατρο. Δεν κοιμόμουν και έβλεπα πράγματα που οι άλλοι δεν έβλεπαν. Σκιές σε σχήμα λύκου ή κουνελιού. Όταν το πάθαινα πήγαινα στην εκκλησία. Ένιωθα το κακό. Νοσηλεύτηκα στην ψυχιατρική κλινική, αλλά τους φοβόμουν», φέρεται να υποστήριξε.

Βέροια: «Δεν είχα βοήθεια. Σταμάτησα τα φάρμακά μου»

Η 37χρονη μίλησε ακόμα και για τον σύντροφό της, ισχυριζόμενη ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης, αλλά και για τους γονείς της, οι οποίοι, οπως ισχυρίστηκε δεν τη βοηθούσαν: 

«Δεν είχα βοήθεια από τους γονείς μου, εκείνοι βοηθούσαν την αδελφή μου. Οι γονείς μου αν και λένε ότι με αγαπούν ήταν καταπιεστικοί απέναντί μου. Έφυγα από το σπίτι όταν αρραβωνιάστηκα. Έκανα το πρώτο μου παιδί το 2017, πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά, επειδή προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια», υποστήριξε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και στην αγωγή που λάμβανε, την οποία είχε διακόψει: «Πήρα αγωγή για έξι μήνες και όταν σταμάτησα υποτροπίασα. Και σε αυτό συνέβαλε η συμπεριφορά του πρώτου μου συζύγου. Ήταν εξυβριστικός και κακοποιητικός. Δε σκέφτηκα όμως να τον καταγγείλω. Έπαιρνα ενέσιμη θεραπεία μια φορά τον μήνα. Τον δεύτερο σύζυγό μου τον γνώρισα τον Μάιο. Ήθελε οικογένεια και παιδιά, αλλά όχι εμένα. Ήταν και εκείνος κακοποιητικός και με είχε χτυπήσει όταν ήμουν έγκυος. Τον Σεπτέμβριο με χτύπησε στο πρόσωπο και έπαθα διάτρηση τυμπάνου. Έσπερνε διχόνοιες στα παιδιά μου. Δεν είχε ιδιαίτερο δέσιμο ούτε με τον γιο του. Κυρίως η μάνα του με βοηθούσε. Ήταν αδιάφορος, δεν ερχόταν να δει το παιδί», ισχυρίστηκε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top