Βέροια: Μπλεγμένη σε μαύρη μαγεία η 37χρονη βρεφοκτόνος;

«Αφήστε το είναι βρυκόλακας μόλις πιει αίμα θα συνέλθει» φέρεται να έλεγε

Ο δικηγόρος του πατέρα του μωρού δήλωσε πριν μέρες: «Θα ζητήσουμε έρευνα για τυχόν εμπλοκή της μητέρας με μαύρη μαγεία, μετά από όσα ακούστηκαν και τις μαρτυρίες ότι αποκάλεσε το παιδί βρυκόλακα που θα πιει αίμα και θα επανέλθει στην ζωή». Τώρα, έρχεται η μήνυση του πατέρα. Θέλει να ερευνηθεί αν η βρεφοκτόνος ήταν μπλεγμένη σε κύκλωμα μαύρης μαγείας.

Ημαθία: Σε σοκ τα παιδιά που είδαν τη μητέρα τους να σκοτώνει το βρέφος

Μήνυση πατέρα άτυχου βρέφους που σκότωσε η ίδια του η μάνα

βρεφοκτονος

Στη μήνυση ο πατέρας του άτυχου βρέφους φέρεται να ζητά «να γίνει έρευνα στα social media, το ιστορικό αναζήτησης στο Google, κλήσεις, μηνύματα, viber, Instagram , whats up , κλπ, για τυχόν εμπλοκή της σε τελετές μαύρης μαγείας καθότι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στα Μ.Μ.Ε. και την είδαν αμέσως μετά τη δολοφονία έλεγε τα εξής για το νεκρό παιδί μου: ''αφήστε το είναι βρυκόλακας μόλις πιει αίμα θα συνέλθει'' και άλλα περίεργα...»

Βέροια: Οι τελευταίες αναρτήσεις της 37χρονης πριν σκοτώσει το μωρό της

Η έρευνα για την υπόθεση δεν έχει ολοκληρωθεί. Ουσιαστικά τώρα ξεκινάει με μάρτυρες ,ειδικούς που θα εξετάσουν την βρεφοκτόνο προκειμένου να δοθούν οι απαντήσεις στο βασικό ερώτημα: γιατί μία μητέρα σκοτώνει το ίδιο της το παιδί .

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top