Ημαθία: Σε σοκ τα παιδιά που είδαν τη μητέρα τους να σκοτώνει το βρέφος

Ο πατέρας τους θέλει να τα απομακρύνει από το Μακροχώρι

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Σε σοκ παραμένει τρεις ημέρες μετά την τραγωδία και ο πατέρας των ανήλικων κοριτσιών, που είδαν το αδελφάκι τους να «σβήνει» στα χέρια της μητέρας τους στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Βέροια: Ξεσπά ο πατέρας του νεκρού βρέφους - «Έκλεψαν το παιδί μου»

 

Η 37χρονη νοσηλεύτερια που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του 6,5 μηνών βρέφους έχει δύο κόρες 6 και 7 ετών, που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο και οι οποίες είδαν τη μητέρα τους να σκοτώνει με απίστευτη αγριότητα το αδελφάκι τους.

Βέροια: Στον ανακριτή η βρεφοκτόνος - «Ντροπή σου», της φώναξε ο πατέρας

Ο πατέρας τους είναι και αυτός συγκλονισμένος με όσα συνέβησαν, στα οποία ήταν μάρτυρες τα παιδιά του. Όταν τον ενημέρωσαν για την τραγωδία φοβήθηκε ότι κάτι συνέβη με τα παιδιά του και ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει.

Παιδοκτόνος Ημαθία

Την ίδια ώρα, κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στους ισχυρισμούς του περιβάλλοντος της παιδοκτόνου, το οποίο αναφέρει ότι της ασκούσε βία και ότι είχε πρόβλημα με τις διατροφές.

«Ούτε βία υπήρχε, ούτε φάρμακα έπαιρνε. Πήραμε συναινετικό διαζύγιο, είχαμε άριστες σχέσεις... Έπεσα από τα σύννεφα», ξεκαθαρίζει ο ίδιος.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, λίγη ώρα μετά την τραγωδία, πήγε αμέσως στον εισαγγελέα και ζήτησε να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών του. Δε θέλει να μείνουν με τους παππούδες του, θέλει να τα πάρει από το Μακροχώρι και να τα απομακρύνει από τον εφιάλτη.

«Πρέπει τα παιδιά μου να απομακρυνθούν από τον τόπο των τραγικών γεγονότων και να μετακομίσουν στην οικία μου, μακριά από οτιδήποτε θα τους θυμίζει τα όσα αποτρόπαια έγιναν. Με τη βοήθεια ειδικού παιδοψυχολόγου θα μάθουν, μόλις κριθεί ότι είναι έτοιμα, τι έχει συμβεί», δήλωσε στο Star ο πατέρας των κοριτσιών.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top