Βέροια: Ξεσπά ο πατέρας του νεκρού βρέφους - «Έκλεψαν το παιδί μου»

«Φοβόταν ότι η σύντροφος του θα τον σκότωνε στον ύπνο του»

Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα του 6 μηνών βρέφους / Βίντεο από μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Μήνυση κατά της μητέρας, των γονιών της και συγγενών της κατέθεσε ο πατέρας του βρέφους που σκότωσε η 37χρονη με τα ίδια της τα χέρια στη Βέροια. Ο ίδιος καταγγέλλει «κλοπή» του παιδιού και παραπλάνηση.

Βέροια: Στον ανακριτή η βρεφοκτόνος - «Ντροπή σου», της φώναξε ο πατέρας

«Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι, ο παππούς... Αυτό, δεν έχω λόγια... Σαν παιδιά μου είχα και τα δυο κοριτσάκια της... Ρωτήστε όλους στο χωριό» ήταν τα λόγια του πατέρα του 6 μηνών νεκρού βρέφους, σύμφωνα με το Thesstoday.gr.

Οι δηλώσεις του πατέρα του άτυχου βρέφους / Thesstoday.gr

Βέροια: Οι τελευταίες αναρτήσεις της 37χρονης πριν σκοτώσει το μωρό της

Σύμφωνα με τον συνήγορο του πατέρα,  Στέλιο Σούρλα, η μήνυση στρέφεται εναντίον της 37χρονης μητέρας, των γονιών της και άλλων συγγενών, με τις κατηγορίες της εξύβρισης και της απειλής, αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε στην κηδεία του βρέφους.

Ακόμη, ο συνήγορος του πατέρα κατέθεσε μήνυση προς την οικογένεια της δράστιδος καθώς, όπως υποστηρίζει, οι γονείς της 37χρονης γνώριζαν για την διαταραγμένη ψυχική κατάστασή της, αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Ο πατέρας του βρέφους μάλιστα φέρεται να έφυγε από το σπίτι καθώς φοβόταν ότι η σύντροφος του θα τον σκοτώσει στον ύπνο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top