Βέροια: Στον ανακριτή η βρεφοκτόνος - «Ντροπή σου», της φώναξε ο πατέρας

«Σκότωσε το μωρό για να εκδικηθεί τον πατέρα»

Βέροια: Οι τελευταίες αναρτήσεις της 37χρονης πριν σκοτώσει το μωρό της / Βίντεο από δελτίο ειδήσεων Star

Με ισχυρά μέτρα ασφαλείας και υπό αποδοκιμασίες μεταφέρθηκε η 37χρονη βρεφοκτόνος στα δικαστήρια Βέροιας για να απολογηθεί.

Ημαθία: Θρήνος στην κηδεία του βρέφους - Δεν άφησαν τον πατέρα να πλησιάσει

Αμίλητη, με σκυμμένο το κεφάλι και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών βρέφος της στο Μακροχώρι Ημαθίας.

«Ντροπή σου», της φώναξε ο πατέρας έξω από τα Δικαστήρια, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Η στιγμή που η βρεφοκτόνος φθάνει στα δικαστήρια / thesstoday.gr

Βέροια: «Στην κηδεία πήγαν να με λιντσάρουν» - Τι λέει ο πατέρας του μωρού

Η 37χρονη αναμένεται να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή για το τραγικό συμβάν.

Σε βάρος της ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η κατηγορούμενη φέρεται να ανέφερε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος κι ότι όλα συνέβησαν στην προσπάθειά της να το ταΐσει.

Στο άτυχο βρέφος διαπιστώθηκε κάταγμα κρανιού, καθώς και πολλαπλές κακώσεις προσώπου και στοματικής κοιλότητας. Η μητέρα του φέρεται να το χτύπησε και με το μπιμπερό.  

Διά του συνηγόρου της αναμένεται να υποβάλει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς, φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής φύσεως.

Ο πατέρας του βρέφους από την άλλη πλευρά αναμένεται να ζητήσει να διευρευνηθεί το ενδεχόμενο ενασχόλησης της μητέρας με μαύρη μαγεία.

«Θα ζητήσουμε να διευρενηθεί το ενδεχόμενο ενασχόλησης με μαύρη μαγεία. Οι ειδικοί θα το πουν αυτό. Η ψυχιατρική ασθένεια δεν απέχει πολύ από τη σατανολατρεία, αλλά μόνο οι ειδικοί το πουν αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δολοφόνησε το παιδί. Γι΄αυτό να μας πει. Να μην προσπαθεί να πουν ότι ο πατέρας την ξυλοκοπούσε. Ο πατέρας είναι το θύμα, αυτός έτρωγε ξύλο. Αυτός ήταν ο λόγος που διέλυσε τον γάμο μέσα σε έξι μήνες. Βιαιοπραγούσε αυτή εναντίον του. Τον ζήλευε παθολογικά, σκότωσε το μωρό για να τον εκδικηθεί», υποστήριξε ο δικηγόρος του πατέρα του βρέφους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top