Βέροια: Οι τελευταίες αναρτήσεις της 37χρονης πριν σκοτώσει το μωρό της

Θύμα ξυλοδαρμού και από τους δύο συζύγους της η παιδοκτόνος

Ραγδαίες είναι οι εξέλιξεις στην υπόθεση του νεκρού βρέφους στην Ημαθία. Η νοσηλεύτρια μητέρα του απολογείται αύριο, ενώ ο πατέρας του μωρού ετοιμάζει μηνύσεις και ζητά έρευνα για μαύρη μαγεία. Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες για τη ζωή της κατηγορούμενης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν. Όπως καταγγέλει το περιβάλλον της, η γυναίκα είχε υποστεί κακοποίηση και από τους δύο συζύγους της και είχε νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν.     

Βέροια: «Στην κηδεία πήγαν να με λιντσάρουν» - Τι λέει ο πατέρας του μωρού

Πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού όπου έμενε η 37χρονη νοσηλεύτρια με την οικογένειά της και πίσω από τις χαμογελαστές selfies που αναρτούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως κρυβόταν ένα ανθρώπινο δράμα.

Βέροια: «Το μωρό είναι βρικόλακας, αν του δώσεις αίμα θα συνέλθει»

Η μητέρα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6,5 μηνών βρέφος φέρεται να είχε πέσει στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, γι΄αυτό και είχε πάρει διαζύγιο. Οι κάτοικοι στο Μακροχώρι Ημαθίας την περιγράφουν ως μια γυναίκα ιδιαίτερα εσωστρεφή που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε επιλόχειο κατάθλιψη.

Ποια είναι η γυναίκα που σκότωσε το μωρό της στη Βέροια

«Είναι μια πολύ ευαίσθητη και ταλαιπωρημένη κοπέλα. Είχε ξαναπαντρευτεί, είχε αποκτήσει δύο παιδιά, βγήκε συνεναιτικό το διαζύγιο, όμως ταλαιπωρούταν με τις διατροφές, τις πλήρωνε όποτε ήθελε ο πρώτος της σύζυγος... Είχε βιαιοπραγήσει και ο πρώτος και για τον δεύτερο μου είχε πει τα ίδια: ότι υπήρχαν τουλάχιστον δύο σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Για το δεύτερο περιστατικό πήγε και στο νοσοκομείο με διάτρηση τυμπάνου. Είχαμε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την επιμέλεια και τη διατροφή του βρέφους. Είχε δύο ολιγοήμερες νοσηλείες το 2018 και το 2019», δήλωσε ο δικηγόρος της 37χρονης, Δημήτρης Ζυγουλιάνος.

Βέροια

Βέροια: Οι τελευταίες αναρτήσεις της παιδοκτόνου πριν το φρικτό έγκλημα

Μέσα στις γιορτές η κατηγορουμενη έκανε αναρτήσεις με ευχες και αστεία. Την Πρωτοχρονιά, μαλιστα, ανέβασε και ένα βίντεο με το πρώτο δωράκι του Άη Βασίλη στο βρεφάκι της.

Λίγο αργότερα φαίνεται πως ένα γεγονός άλλαξε την κατάσταση και την ψυχολογία της, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά από μία ανάρτησή της λίγο πριν την τραγωδία: 

«Τον μόνο άνδρα που θαυμάζω είναι ο πατέρας μου!!! Λύκος στην ψυχή, προστατευτικός με την οικογένειά του, παλικάρι από τα λίγα... Για να μην πω ο τελευταίος άνδρας».

Λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι της Τρίτης. το μόλις 6,5 μηνών αγοράκι της «έσβησε» παρά τις προσπάθειες συγγενών και γιατρών να το κρατήσουν ζωντανό. 

Τώρα, ο πατέρας του βρέφους αναμένεται να ζητήσει να διευρευνηθεί το ενδεχόμενο ενασχόλησης της μητέρας με τη μαύρη μαγεία.

«Θα ζητήσουμε να διευρενηθεί το ενδεχόμενο ενασχόλησης με μαύρη μαγεία. Οι ειδικοί θα το πουν αυτό. Η ψυχιατρική ασθένεια δεν απέχει πολύ από τη σατανολατρεία, αλλά μόνο οι ειδικοί το πουν αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δολοφόνησε το παιδί. Γι΄αυτό να μας πει. Να μην προσπαθεί να πουν ότι ο πατέρας την ξυλοκοπούσε. Ο πατέρας είναι το θύμα, αυτός έτρωγε ξύλο. Αυτός ήταν ο λόγος που διέλυσε τον γάμο μέσα σε έξι μήνες. Βιαιοπραγούσε αυτή εναντίον του. Τον ζήλευε παθολογικά, σκότωσε το μωρό για να τον εκδικηθεί», υποστηρίζει ο δικηγόρος του πατέρα του βρέφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο πατέρας του βρέφους έμαθε από το διαδίκτυο για τη δολοφονία του παιδιού του. Ήθελε να πάρει την επιμέλεια του μωρού, αλλά όπωςς φέρεται να υποστηρίζει, τον εμπόδιζαν τα πεθερικά του. Τώρα είναι συντετριμμένος, φοβάται για τη ζωή του και θα καταθέσει μήνυση εναντίον της 37χρονης και όλων όσων τον εμπόδισαν να κηδέψει το παιδί του.

Ημαθία: Σκότωσε το έξι μηνών παιδί της

Ημαθία: Τι ισχυρίζεται η 37χρονη για τον θάνατο του παιδιού της

Δύο εικοσιτετράωρα μετά την τραγωδία, η νοσηλεύτρια φαίνεται πως δεν έχει καταλάβει ακόμη τι έχει συμβεί. 

Αν και το βρέφος δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και το στόμα του, όπως έδειξε η ιατροδικαστική, η μητέρα του ισχυρίζεται πως δεν έχει καταλάβει ακόμα τι πραγματικά συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, στην προανάκριση έλεγε κάποια μεταφυσικά πράγματα που δεν είχαν σχέση με τη λογική και φαίνεται ότι ήταν εκτός εαυτού. Τις τελευταίες ώρες επιμένει πως δε χτύπησε το μωράκι και ότι προσπαθούσε να το ταΐσει.

«Δεν ήθελα να το σκοτώσω. Πιέζοντάς το να φάει επήλθε ο θάνατος. Δεν είχα συνείδηση του γεγονότος, δεν μπορούσα να διακρίνω τι συνέβαινε. Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι πέθανε το παιδί μου», φέρεται να υποστήριξε στις αρχές. Την ίδια ώρα, γείτονας ισχυρίστηκε ότι την άκουσε να φωνάζει ότι σκότωσε τον... βρικόλακα.

Ο συνήγορός της αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top