Laguna Coast Foundation: Ο νέος όρος στον τουρισμό & τα 10 δις.

Το «RawEvolution» ανοίγει το δρόμο για τον Τουρισμό 2.0

Ελληνικό ενδιαφέρον στο Νταβός - Βίντεο δελτίο Star

Τo Laguna Coast Foundation καινοτομεί από το Νταβός της Ελβετίας, κατά την διάρκεια εργασιών του Greek House Davos στο πλαίσιο του World Economic Forum 2024,ταράζοντας τα νερά της ισχυρότερης βιομηχανίας της Ελλάδας.

Παρουσιάζει εκτενώς μέσω του επικεφαλής του τομέα υγείας του οργανισμού, Dr. Αθανάσιου Μπαδέκα, κατ’ αποκλειστικότητα, τον όρο του “RawEvolution”. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μορφή τουρισμού που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το περιεχόμενο των τουριστικών υπηρεσιών, να δώσει μια νέα κατευθυντήρια γραμμή στην οικοτουριστική ανάπτυξη και να οδηγήσει σε περαιτέρω ενίσχυση της εθνικής οικονομίας από την αύξηση των εσόδων Τουρισμού κατά 10 δις. ευρώ μέσα στην επόμενη πενταετία.

Το Laguna Coast Foundation παρουσιάζει το «RawEvolution»

Το “RawEvolution” αποτελεί ένα νέο στάδιο εξέλιξης του ανθρώπου, βασισμένο στα ακατέργαστα, αυθεντικά ερεθίσματα. Προσεγγίζοντας ολιστικά την φιλοσοφία του «ευζην» και βασιζόμενοι στην επιστημονική έρευνα, στοχεύουμε στην προσφορά μίας καινοτόμου εμπειρίας ελληνικής φιλοξενίας με κύριο στόχο την συνολική ευδαιμονία του επισκέπτη. Οι έντονοι ρυθμοί ζωής σε συνδυασμό με την περιβαλλοντική κρίση, έχουν σοβαρή επίδραση στο σύγχρονο άνθρωπο, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Ως λύση σε αυτό το σύγχρονο πρόβλημα και εμπνευσμένοι από την Αναγεννητική Ιατρική και τον βιωματικό τουρισμό, σχεδιάσαμε ένα νέο concept εμπειριών με γνώμονα την ουσιαστική εξέλιξη των επισκεπτών μας, προωθώντας την Ελλάδα ως ένα επαναστατικό Health Tourism Destination για όλο το χρόνο.

Αλληλοεπιδρώντας με σεβασμό προς το περιβάλλον και ωφελούμενοι από το θεραπευτικό κλίμα της περιοχής, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να εντρυφήσουν στον πλούσιο πολιτισμό της χώρας μας ενώ παράλληλα θα βιώσουν τα σωματικά και πνευματικά οφέλη του ατομικού τους επαναπροσδιορισμού.

Στην αποστολή του Laguna Coast Foundation στο Davos συμμετείχαν οι Dr. Αθανάσιος Μπαδέκας, ο Διευθύνων Συμβούλος Αντώνης Πιτταράς, ο CFO Γιώργος Δημόπουλος και ο Ευάγγελος Αγγελάτος.

To ντοκιμαντέρ του Laguna Coast πρωταγωνίστησε στο WEF 2024 - Ηγέτες κρατών και διεθνείς επενδυτές «υποκλίθηκαν» στο πιο βιώσιμο project της Ευρώπης.

To “Ελληνικό παράδειγμα” από τη Νάξο που έφτασε στο World Economic Forum και κέρδισε τις εντυπώσεις παγκοσμίως

Στο Davos επίσης, παρουσιάστηκε το documentary του Laguna Coast Foundation “A different world” στο πλαίσιο διεξαγωγής του Greek House του World Economic Forum 2024.

Το Laguna Coast Foundation, με έδρα τη Νάξο, έχει δημιουργήσει τον οδικό χάρτη για το μεγαλύτερο έργο ανάπλασης στη νησιωτική Ελλάδα. Από τη στιγμή της παρουσίασής του, μόλις έναν χρόνο πριν, το έργο αυτό έγινε θέμα συζήτησης σε εγχώρια και διεθνή μέσα ιδιαιτέρως μετά τη συνάντηση των στελεχών του με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό τον περασμένο Νοέμβριο. Λαμβάνοντας υπόψη τόσο την ανάγκη προστασίας και σεβασμού του περιβάλλοντος όσο και την τάση για μια αληθινή εμπειρία των επισκεπτών, προβάλλει την ανάγκη για μια νέα προσέγγιση τουρισμού τονίζοντας τη βιωσιμότητα, την αυθεντικότητα και την ολιστική προσέγγιση, έχοντας ως επίκεντρο την προστασία και την αναγέννηση τόσο του περιβάλλοντος όσο και του ανθρώπου.

Στο ντοκιμαντέρ του Laguna Coast Foundation συμμετέχουν οι κάτωθι:

  • Γεωργιάδης Άδωνις- Υπουργός Υγείας
  • Κυρανάκης Κωνσταντίνος – Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
  • Μπαγινέτας Κωνσταντίνος-Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων
  • Κατώπη Λυκιαρδοπούλου Κατερίνα - Επιχειρηματίας (Fly Cycladic
  • Ευελπίδου Νίκη- Καθηγήτρια του Τμήματος Γεωγραφίας και Κλιματολογίας του ΕΚΠΑ
  • Πιτταράς Αντώνης-CEO of Laguna Coast Foundation/ Επιχειρηματίας
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top