Ραγδαίες εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Ολονύχτια κατάθεση του κρεοπώλη

Ποια είναι τα πρόσωπα «κλειδιά» στην εξαφάνιση του 31χρονου

Όλη νύχτα βρισκόταν στο τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου ο 51χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο που εξαφανίστηκε στο Μεσολόγγι.

Μεσολόγγι: «Το παιδί είναι νεκρό, δε θα το βρούνε»

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, αναμένεται να περάσει και πάλι το κατώφλι του εισαγγελέα, ενώ έχει κληθεί και ο δικηγόρος του. 

Όλη νύχτα κατέθετε ο 51χρονος κρεοπώλης ο οποίος ήταν ο τελευταίος που είδε τον 31χρονο Μπάμπη πριν εξαφανιστεί

Όλη νύχτα κατέθετε ο 51χρονος κρεοπώλης ο οποίος ήταν ο τελευταίος που είδε τον 31χρονο Μπάμπη πριν εξαφανιστεί

Μεσολόγγι: Τα πρόσωπα «κλειδιά»

Σύμφωνα με το Live News τα πρόσωπα «κλειδιά» στην εξαφάνιση του Μπάμπη είναι πέντε. Αρχικά ο 51χρονος, ο οποίος από την αρχή θεωρήθηκε ύποπτος. Στο κάδρο είναι ένας 36χρονος φίλος του, με τον οποίο φέρεται να συνομίλησε πριν και μετά την εξαφάνιση του 31χρονου και η σύζυγός του. Τέλος ένας 35χρονος, ο οποίος φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από την εξαφάνιση του Μπάμπη. 

Μεσολόγγι: Μήνυση κατά του 51χρονου από την οικογένεια του Μπάμπη

Και τα πέντε πρόσωπα έχουν δεχθεί ερωτήσεις από τους αστυνομικούς για τη νύχτα της 4ης Ιανουαρίου και αξιολογούνται οι απαντήσεις του, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που έχουν έως τώρα στα χέρια τους. 

Πέντε πρόσωπο θεωρούνται «κλειδιά» για τη λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Πέντε πρόσωπο θεωρούνται «κλειδιά» για τη λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Μεσολόγγι: Ανατροπή με την κηλίδα αίματος που βρέθηκε σε βάρκα

Ωστόσο αρκετά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, ενώ η οικογένεια του αγνοούμενου περιμένει με αγωνία τα νέα για την τύχη του. 

Μεσολόγγι: Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη

Ο κρεοπώλης, ο οποίος είναι ο τελευταίος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό επικαλείται ένα κενό μνήμης 50 λεπτών. Παράλληλα έχει διαπιστωθεί ότι διέγραψε από το κινητό του τηλέφωνο μηνύματα και συνομιλίες από τη μέρα της εξαφάνισης. 

Εξελίξεις στο Μεσολόγγι: Για εγκληματική ενέργεια κάνει λόγο το βούλευμα

Επίσης ενώ αρχικά κατέθεσε πως ο 31χρονος τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να τον μεταφέρει στο σημείο που υποτίθεται είχε ραντεβού για κυνήγι, διαπιστώθηκε ότι εκείνος ήταν που του τηλεφώνησε και ζήτησε να συναντηθούν. 

Ο 51χρονος κρεοπώλης έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις για τη νύχτα της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Ο 51χρονος κρεοπώλης έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις για τη νύχτα της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη, ο 51χρονος ισχυρίστηκε ότι επέστρεψε στο σπίτι του. Όμως κάμερες ασφαλείας τον έχουν καταγράψει να κινείται σε κατεύθυνση αντίθετη από την πόλη του Μεσολογγίου. Ακόμη αρνήθηκε ότι είχε επικοινωνήσει με τον 36χρονο φίλο του τη βραδιά της εξαφάνισης, κάτι που αποδείχθηκε ψέμα από την ανάκτηση δεδομένων στο κινητό του τηλέφωνο. 

Μεσολόγγι: Αυτό είναι το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε ο κρεοπώλης

Τέλος είχε πει στην αστυνομία, ότι είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι του, κάτι που επίσης αποδείχθηκε ψέμα. 

Μέσολόγγι: Τα κενά στους χρόνους της εξαφάνισης

Οι χρόνοι της εξαφάνισης του Μπάμπη είναι ένα ακόμα στοιχείο που περιπλέκει τις έρευνες των αστυνομικών. 

Μεσολόγγι: Δύο πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών - Νέο βίντεο του κρεοπώλη

Όπως έχει γίνει γνωστό την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου ο Μπάμπης τηλεφώνησε σε έναν φίλο του και του είπε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με τον κρεοπώλη. 

Στις 18:25 ο κρεοπώλης καλεί τον Μπάμπη και οι δυο τους φιξάρουν το ραντεβού. Στις 20:36 το βράδυ τον παραλαμβάνει από σημείο κοντά στο σπίτι του, στον οικισμό του Αγίου Θωμά. Τέσσερα λεπτά μετά, στις 20:40 ο Μπάμπης αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο στην διασταύρωση των ΤΕΙ και ένα λεπτό αργότερα, το αυτοκίνητο του κρεοπώλη καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας με κατεύθυνση το Ευηνοχώρι. Σχεδόν μία ώρα μετά στις 21:36, καταγράφεται το όχημα του κρεοπώλη στον ίδιο δρόμο, με κατεύθυνση το Μεσολόγγι.

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Οι τρεις μάρτυρες «κλειδί» - Τι λέει η αδελφή του

Για το κενό διάστημα των 50 λεπτών, ο κρεοπώλης ισχυρίζεται πως δε θυμάται τι έκανε. Επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή πως δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην εξαφάνιση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top