Βόλος: «Δεν είναι δυνατόν να συναντώ αυτόν που σκότωσε το μωρό μου»

Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που σκοτώθηκε μετά από παράσυρση μηχανής

Bόλος: Όσα είπε στην εκπομπή Live News ο πατέρας του βρέφους που παρασύρθηκε από μηχανή, ενώ ήταν στην αγκαλιά του παππού του

Ήταν στις 4 Νοεμβρίου 2023, όταν η είδηση για τον θάνατο βρέφους μετά από παράσυρση στο κέντρο του Βόλου, συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Το μόλις τριών μηνών μωρό βρισκόταν στην αγκαλιά του παππού του, που προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, όταν έπεσε με ταχύτητα πάνω του μια μοτοσικλέτα. Ο θάνατος του βρέφους ήταν ακαριαίος. Όπως αποδείχθηκε στην πορεία, ο μοιραίος μοτοσικλετιστής οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης. 

Βόλος: Συγκινεί η μητέρα του βρέφους - «Θα το βαφτίζαμε Δήμητρα»

Ο πατέρας του μωρού συγκλόνισε, μιλώντας στο Live News, για την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι τους.  «Δεν έχει προφυλακιστεί, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο αυτόν. Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε δικαστής, ούτε τίποτα. Είμαι ο πατέρας του βρέφους», είπε ο πατέρας του άτυχου μωρού, που θα ήταν σήμερα 6 μηνών.

Βόλος: «Μας κατέστρεψε!» - Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που σκοτώθηκε

«Ήταν το πρώτο μας παιδάκι. Είναι απίστευτο. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο», είπε συντετριμμένος.

Το συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή της παράσυρσης

Στο βίντεο ντοκουμέντο που είχε εξασφαλίσει το Live News, φαίνεται ο 53χρονος παππούς να επιχειρεί να διασχίσει την οδό Ιάσωνος, κρατώντας την εγγονή στην αγκαλιά του. Κοντοστάθηκε στη μέση του δρόμου και δείχνει να τυφλώνεται από τα φώτα της διερχόμενης μηχανής.

Η μηχανή πέφτει με μεγάλη ταχύτητα κατά πάνω τους. Ο 53χρονος έχασε την ισορροπία του, έπεσε κάτω και το μωρό έφυγε από την αγκαλιά του και προσγειώθηκε το οδόστρωμα.

Βόλος: Το μωρό εκσφενδονίστηκε στον δρόμο και πέθανε ακαριαία

«Αν πήγαινε με 30-40 χλμ. όπως έλεγε, η μηχανή αυτή θα κοκκάλωνε αν πατούσε τα φρένα. Δεν υπάρχει φρενάρισμα», δήλωσε ο πατέρας του βρέφους.

Πατέρας βρέφους: O oδηγός της μηχανής κινούταν υπό την επήρεια μέθης και με υπερβολική ταχύτητα

Ο πατέρας του μωρού αποκάλυψε πως βγήκαν κι επισήμως τα αποτελέσματα του αλκοτέστ και ότι ο μοτοσικλετιστής οδηγούσε μεθυσμένος. «Έχει βγει η μέθη που είναι 1,10. Το όριο μοτοσικλετιστή 0,10 και ο άνθρωπος έχει 1,10», δήλωσε.

Ο 33χρονος όχι μόνο οδηγούσε μεθυσμένος αλλά κινούταν και με υπερβολική ταχύτητα, κάτι που μαρτυρά άλλωστε και το σύρσιμο της μηχανής χωρίς τον αναβάτη για αρκετά μέτρα, τόνισε ο πατέρας του βρέφους.

Πατέρας βρέφους: «Aπορώ γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος…»

Ο πατέρας του αδικοχαμένου βρέφους απορεί πως είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερος ο 33χρονος οδηγός.

«Κάποιοι δεν έχει κάνει σωστά τη δουλειά τους. Έχουν τη μέθη, έχουν την υπερβολική ταχύτητα, τους επικίνδυνους ελιγμούς και έχουν και τη μαρτυρία του ντελιβέρα. Τι άλλο θέλουν να δουν δεν καταλαβαίνω», είπε.

Βόλος: Ελεύθερος ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος

Ο διανομέας, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας, είχε καταθέσει πως η μηχανή δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση, τον είχε προσπεράσει με μεγάλη ταχύτητα και πως ο αναβάτης έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. «Είπε ότι δεν έτρεχα, δεν ήμουν μεθυσμένος και φταίει ο παππούς και του είπαν οκ φίλε, είσαι ελεύθερος», ανέφερε ο πατέρας του βρέφους.

«Από τη στιγμή που πίνεις τόσο πολύ… Είσαι κίνδυνος. Μπορεί να πήγαινες με 5 με 10 χιλιόμετρα, είσαι επικίνδυνος. Όταν πίνεις λοιπόν, πάρε ταξί, αλλιώς θα έχεις περιπτώσεις όπως η δικιά μου, που κάνεις πολλούς ανθρώπους να πονάνε», σημείωσε.

Βόλος: «Μας έκλεισε το σπίτι» - Ο παππούς του βρέφους μιλά πρώτη φορά

Αίσθηση προκαλεί και η καταγγελία του πως ακόμα και σήμερα δεν έχουν βγει η τοξικολογικές του 33χρονου οδηγού, εν αντιθέσει με εκείνες του πεθερού του, που βγήκαν αμέσως και καθαρές.

Πατέρας βρέφους: «Δεν είναι δυνατόν να συναντώ αυτόν που σκότωσε το παιδί μου»

O πατέρας του άτυχου βρέφους ανέφερε μάλιστα, ότι έχει συναντήσει τυχαία τον άνθρωπο που παρέσυρε με τη μηχανή του το μωρό.

Οδύνη στην κηδεία του βρέφους - Με τα αρκουδάκια του στο τελευταίο ταξίδι

«Ζητάω δικαιοσύνη για το παιδί μου. Είναι πολύ δύσκολο σε μία κλειστή κοινωνία, όπως είναι ο Βόλος, να βλέπεις τον άνθρωπο αυτόν που έχει προκαλέσει τόσο πόνο στην οικογένεια μου και να κυκλοφορεί ελεύθερος. Δε θα σου κρύψω ότι τον είδα μπροστά μου. Τι κάνεις; Όλοι αυτοί οι δικαστές κι όλοι αυτοί στην Δικαιοσύνη δεν έχουν παιδιά; Δηλαδή άμα ήταν το δικό τους το παιδί τι θα έκαναν;», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top