Μαφιόζικη εκτέλεση στον Νέο Κόσμο: «Γάζωσαν» με 97 σφαίρες 44χρονο

Στο παρελθόν είχε γίνει ξανά απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το 2018

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ - (Open)

Mαφιόζικη εκτέλεση έγινε αργά τη νύχτα στην περιοχή του Νέου Κόσμου με θύμα έναν 44χρονο, τον οποίο άγνωστοι γάζωσαν με περισσότερες από 97 σφαίρες, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες πλησίασαν το θύμα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητό του έξω από το βενζινάδικο στην οδό Ηλία Ηλίου και Φραντζή και τον πυροβόλησαν δεκάδες φορές με αυτόματο οπλοπολυβόλο και πυροβόλο όπλο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν 97 κάλυκες εξωτερικά του αυτοκινήτου, ενώ εσωτερικά υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι και θα καταμετρηθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο 44χρονος έπεσε νεκρός στο έδαφος, ενώ το μαύρο τζιπ του γέμισε τρύπες από τους γεμιστήρες που άδειασαν οι εκτελεστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τζιπ που χρησιμοποίησαν οι δράστες επέβαιναν τουλάχιστον τρία άτομα.

Σύμφωνα με αστυνομικές αρχές, το θύμα είναι ο Ε.Ζ., γνωστό όνομα στον χώρο της νύχτας και οι έρευνες στρέφονται στον χώρο της Greek Mafia.

Στο παρελθόν είχε γίνει ξανά απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στην περιοχή του Πειραιά, το 2018. Τότε, οι εκτελεστές είχαν πυροβολήσει με καλάσνικοφ εναντίον του, όμως το όπλο είχε πάθει εμπλοκή και τον είχαν τραυματίσει σε χέρια και πόδια.

Tο αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμμένο στο Δαφνί.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διενεργεί τις έρευνες για τα κίνητρα της δολοφονίας και συλλέγει καταθέσεις μαρτύρων. Ένας από αυτούς είναι ένας πελάτης, οδηγός ταξί, που βρισκόταν εντός του πρατηρίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top