Θεσσαλονίκη: «Είναι ικανός να σκοτώσει, αλλά όχι να πουλήσει το μωρό μας»

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος του συντρόφου της Γεωργίας

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα

Στο προσκήνιο επανήλθε μετά τη δολοφονία της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη ο θάνατος ενός εκ των παιδιών του κατηγορούμενου συντρόφου της. Η πρώην σύζυγός του και μητέρα του μωρού μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2009.

Θεσσαλονίκη: Το μυστήριο με το νεκρό μωρό του 39χρονου και το άδειο φέρετρο

Η πρώην σύζυγος του Άκη, του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στον Στρατή Λημνιό και απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην σύζυγό της να εμπλέκεται στην εξαφάνιση του μωρού τους και φέρεται να το πούλησε. 

«Ο Ιάκωβος δε σχετίζεται με την υπόθεση του 2009, όπως αναφέρεται επανειλημμένα. Μπορεί να είναι ικανός να σκοτώσει, αλλά όχι να πουλήσει το παιδί. Μετά μπλέκουν και εμένα, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου. Αν το είχε κάνει, θα έπαιρνε τα λεφτά και θα έφευγε», δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Έγκλημα Θεσσαλονίκη: Τι λέει η πρώην σύζυγος του άνδρα που σκότωσε τη Γεωργία

Θεσσαλονίκη: «Όταν έγινε η εκταφή, ο τάφος ήταν συλημένος»

Η γυναίκα και ο σύντροφος της Γεωργίας είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί το 2009, όμως τους είπαν ότι το παιδί τους πέθανε.  Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν πως δεν είδαν ποτέ τη σορό του νεκρού παιδιού τους, καθώς - όπως φέρεται να τους είπαν από το νοσοκομείο - υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης.

Λίγο καιρό αργότερα, ζήτησαν εκταφή της σορού, όμως όπως διαπιστώθηκε το φέρετρο ήταν άδειο. Παρών στην εκταφή ήταν τότε και ο ιατροδικαστής Δημήτρης Ψαρούλης. 

«Όταν κάναμε την αίτηση για εκταφή, πιστεύαμε ότι θα βρεθεί γενετικό υλικό που θα μας επέτρεπε την ταυτοποίηση του νεκρού βρέφους με τους γονείς. Όμως δε βρέθηκε υλικό για να ταυτοποιηθεί με τους ιστούς που είχαν κρατηθεί στο νεκροτομείο», δήλωσε στην εκπομπή ο δικηγόρος του ζευγαριού, ενώ αποκάλυψε ότι όταν έγινε η εκταφή ο τάφος ήταν συλημένος, κάτι που δεν εξηγήθηκε ποτέ.

Το 2013, με αφορμή το κύκλωμα εμπορίας βρεφών που είχε αποκαλυφθεί και την υπόθεση της μικρής Μαρίας που είχε βρεθεί σε καταυλισμό Ρομά, το ζευγάρι ζητούσε να ανοίξει ξανά ο φάκελος. Υπήρχαν υποψίες ότι το παιδί τους δεν πέθανε ποτέ, αλλά δόθηκε για υιοθεσία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top