Θεσσαλονίκη: Το μυστήριο με το νεκρό μωρό του 39χρονου και το άδειο φέρετρο

Γιατί έβγαινε παλαιότερα στα κανάλια ο σύντροφος της άτυχης Γεωργίας

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με το παρελθόν του συντρόφου της 41χρονης Γεωργίας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που μεταφέρεται η σορός της 41χρονης στο μπαούλο

Ο 39χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης, ζητούσε πριν από χρόνια, μαζί με την πρώτη σύζυγό του, να ανοίξει ο φάκελος της «εξαφάνισης του παιδιού τους», καθώς πίστευαν ότι είχαν πέσει θύμα κυκλώματος εμπορίας βρεφών.

Ειδικότερα, σε ντοκουμέντο του 2013 που εξασφάλισαν οι «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι γονείς μιλούσαν στις κάμερες σχετικά με το «εξαφανισμένο παιδί τους». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, όλα είχαν ξεκινήσει το 2009 όταν γεννήθηκε το μωρό τους. Ο νεαρός τότε άνδρας και η σύζυγός του, υποστήριζαν πως δεν είδαν ποτέ το μωρό τους από την ημέρα που γεννήθηκε καθώς από το νοσοκομείο τους είπαν ότι το παιδί πέθανε.

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έφερε σήμερα στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με το παρελθόν του συντρόφου της 41χρονης Γεωργίας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Θεσσαλονίκη. 

Βίντεο ντοκουμέντο από το 2013 έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν πως δεν είδαν ποτέ τη σορό του νεκρού παιδιού τους διότι -όπως έλεγαν- το νοσοκομείο τους είχε πει πως υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης.

Ζήτησαν εκταφή της σορού του παιδιού τους όμως όπως διαπιστώθηκε το φέρετρο ήταν άδειο. Παρών στην εκταφή ήταν τότε και ο ιατροδικαστής Δημήτρης Ψαρούλης. Το 2013, με αφορμή το κύκλωμα εμπορίας βρεφών που είχε αποκαλυφθεί και την υπόθεση της μικρής Μαρίας που είχε βρεθεί σε καταυλισμό Ρομά, το ζευγάρι ζητούσε να ανοίξει ξανά ο φάκελος για το παιδί τους.

Θεσσαλονίκη: Το Γράμμα Της Άτυχης Γεωργίας Στον Σύντροφό της - Video

Ο Στρατής Λημνιός απευθύνθηκε στον ιατροδικαστή Δημήτρη Ψαρούλη, ζητώντας του να ανακαλέσει στη μνήμη όσα είχαν συμβεί πριν από 14 χρόνια.

Σύμφωνα με τον κ. Ψαρούλη, το ζευγάρι είχε απευθυνθεί τότε στο Εργαστήριο για την περίπτωση του νεκρού νεογνού και, όπως τους εξήγησε ο κ. Ψαρούλης, ο μόνος τρόπος ήταν να γίνει εκταφή.

 ιατροδικαστή Δημήτρη Ψαρούλη

Πράγματι περίπου έξι με επτά μήνες μήνες μετά, «ήρθε εντολή εκταφής για να πάρουμε υλικό από τη σορό για τη σύγκριση DNA με το DNA των γονιών» είπε ο κ. Ψαρούλης. Η διαδικασία της εκταφής πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο της Θέρμης παρουσία δικαστικών και αστυνομικών αρχών.

Θεσσαλονίκη: Τα τελευταία λεπτά της 41χρονης Γεωργίας λίγο πριν το φονικό

Ωστόσο, «όταν ανοίχθηκε το κουτί βρέθηκαν γάζες, βαμβάκι, ένα μικρό σεντόνι χωρίς να υπάρχουν υπολείμματα από το νεογνό» σημείωσε ο ιατροδικαστής. «Όσοι είμαστε παρόντες είχαμε έναν προβληματισμό για το τι συμβαίνει γιατί δεν είχαμε τα στοιχεία που περιμέναμε να βρούμε (...) Αυτό το ερώτημα δεν ξέρω αν το απάντησε η αστυνομία ανακριτικά αργότερα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ψαρούλης, ο οποίος έκτοτε δεν είχε κάποια άλλη ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top