Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που μεταφέρεται η σορός της 41χρονης στο μπαούλο

Το χρονικό της φρίκης λεπτό προς λεπτό

Η στιγμή που μεταφέρεται η σορός της 41χρονης στο μπαούλο (video Mega)  

Φωτογραφία που θέτει άμεσα σε αμφισβήτηση τις αλληλοκατηγορίες των δύο φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη (όπου ο ένας υποστηρίζει ότι τη δολοφονία διέπραξε μόνος του ο άλλος) βλέπει το φως της δημοσιότητας.  

Θεσσαλονίκη: Τα τελευταία λεπτά της 41χρονης Γεωργίας λίγο πριν το φονικό

Στη φωτογραφία που προβλήθηκε στο MEGA ο 39σύντροφος μαζί με τον 34χρονο φίλο του διακρίνονται να μεταφέρουν το μπαούλο μέσα στο οποίο έβαλαν το πτώμα της δολοφονημένης γυναίκας, προκειμένου να το μεταφέρουν σε ερημική περιοχή της Χαλκιδικής.     

Υπενθυμίζεται ότι ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας που κατηγορείται για τη δολοφονία της υποστηρίζει ότι είναι αθώος και ότι δεν ήταν αυτός που τη μαχαίρωσε, καθώς είχε πάρει υπνωτικό χάπι και κοιμόταν.

Θεσσαλονίκη: «Δεν ξέρω τίποτα, είχα πάρει υπνωτικό χάπι και κοιμόμουν»

Το ακριβώς αντίθετο υποστηρίζει ο 34χρονος φίλος του, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν τη δολοφόνησε ο ίδιος και βοήθησε μόνο στη μεταφορά του πτώματος.   

41χρονη: Βρέθηκε νεκρή σε μπαούλο: «Τη σκότωσε ο σύντροφος» λέει φίλος του

Το χρονικό της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου 

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί και από κάμερες ασφαλείας, όλα ξεκίνησαν στις 21.50 τη Δευτέρας 1/1/2024 όταν ο 39χρονος φερόμενος ως δράστης περνά από το πεζοδρόμιο για να πάρει τη 41χρονη που σε 10 λεπτά σχολά από τη δουλειά της. 

Στις 22. 02: η Γεωργία περνά μαζί με τον σύντροφό της από το απέναντι πεζοδρόμιο,  στρίβοντας στη γωνία για να πάνε στην πιάτσα ταξί.

Στις 22.50 ο 39χρονος και η 41χρονη σύντροφος του φτάνουν στην οδό Αριστείδου και μπαίνουν στην πολυκατοικία που διέμεναν.

Ακριβώς τα μεσάνυχτα της 1ης Ιανουαρίου 2024 ο σύντροφος της Γεωργίας βγαίνει από την πολυκατοικία της οδού Αριστείδου και τρέχει. 

Στις 00.01  0 39χρονος κινείται μαζί με τον 34χρονο συνεργό του σε δρόμο κοντινό με το διαμέρισμα που έγινε η δολοφονία.

Στις 00.17 στις 2/1/2024, οι δύο άνδρες βγαίνουν μαζί από το διαμέρισμα της οδού Αριστείδου. 

Στις 00.55 οι δύο άνδρες κινούνται σε παράπλευρο δρόμο της περιοχής. Ο σύντροφος της 41χρονης κρατάει στα χέρια του μια σακούλα, όπου μέσα σε αυτή είναι πιθανό να υπήρχαν αντικείμενα της Γεωργίας, τα οποία πετάχθηκαν, για να ενισχυθεί ο ισχυρισμός του 39χρονου ότι η σύντροφος του πήρε πράγματα της κι έφυγε από το σπίτι.

Στις 00:58 τοποθετείται στο αυτοκίνητο του 34χρονου το μπαούλο με το πτώμα της 41χρονης, το οποίο μεταφέρθηκε και πετάχθηκε σε ερημική περιοχή της Χαλκιδικής.



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top