Μητέρα από Πάτρα: Λανθασμένη επιλογή συζύγου ο Μάνος Δασκαλάκης 

«Δεν μπορούσα να τον νταντεύω – Νόμιζε ότι ήταν ο Πάριος»

Τις τελευταίες εξελίξεις από τη δίκη της μητέρας από την Πάτρα,  η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, και τις «βολές» κατά του συζύγου της. μετέδωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου.    

Απειλές από γνωστή ηθοποιό ισχυρίζεται ότι δέχτηκε η μητέρα από την Πάτρα  

Όπως ανέφερε, η κατηγορούμενη μητέρα περιέγραψε σήμερα  στην απολογία της για πρώτη φορά στο δικαστήριο  τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, με λεπτομέρειες από την ημέρα που γνωρίστηκαν. «Ήταν μια λανθασμένη επιλογή» ανέφερε, παρουσία του πρώην συζύγου της, ο οποίος την άκουγε από τις τελευταίες θέσεις του ακροατηρίου.  

Όσα έγιναν την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα - Η απολογία της μητέρας της

Όταν της ζήτησε η πρόεδρος του δικαστηρίου να περιγράψει τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της,  η μητέρα από την Πάτρα απάντησε:  

«Θα σας ξεκαθαρίσω κάτι, είναι σα να μιλάω για ουρανοξύστη και το παιδί  μου να είναι στον πάνω ψηλά όροφο και τώρα είναι σαν να μιλάω για το τρίτο υπόγειο, ας πούμε… Δεν είμασταν η μοναδική οικογένεια στην Ελλάδα που τσακωνόμασταν. Δυστυχώς ή ευτυχώς η δική μου επιλογή αποδείχθηκε λανθασμένη. Για την εξωσυζυγική του σχέση τον συγχώρεσα για χάρη των παιδιών, αλλά δεν το ξεπέρασα ποτέ, γιατί με υποτιμά σαν γυναίκα και σαν άνθρωπο». 

Κατηγορούμενη μητέρα από Πάτρα: Τι ανέφερε για το πώς αισθάνεται

Κατηγορούμενη μητέρα από Πάτρα: Τι ανέφερε για το πώς αισθάνεται 

Η επίθεση της μητέρας στον Μάνο Δασκαλάκη  

Η μητέρα από την  Πάτρα  για τουλάχιστον δύο ώρες μιλούσε για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη. Μία σχέση που όπως τόνισε πέρασε από «σαράντα κύματα»  με συνεχείς καβγάδες και χωρισμούς τα τελευταία χρόνια.

Δασκαλάκης: Οι αντιδράσεις στα όσα έλεγε η μητέρα κατά την απολογία της  

Μία από τις φράσεις που χρησιμοποίησε ήταν ότι «δεν μπορούσε να νταντεύει τον πρώην συζυγό της  και ότι δεν ήταν αντάξιος των προσδοκιών της». Ανέφερε μάλιστα ότι νόμιζε πως ήταν ο…  Πάριος.

«Έπαιζε ποδόσφαιρο  και μετά καταπιάστηκε με το τραγούδι. Έγινε ο Πάριος» είπε  συγκεκριμένα. 

Σε ερώτηση επίσης της προέδρου του δικαστηρίου για το πώς βίωσε το πένθος μετά τον  θάνατο της Τζωρτζίνας, η κατηγορούμενη μητέρα απάντησε: 

«Μέχρι τώρα το βιώνω χάλια ψυχολογικά. Μου έκανε καλό η δημοσιότητα, απασχολούσε το μυαλό μου. Πήγα σε ψυχίατρο, πήρα χάπια. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ.  Μου πιπίλιζαν το μυαλό ότι έχουν κάνει  ακόμα και μάγια  στο σπίτι μου». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top