Όσα έγιναν την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα - Η απολογία της μητέρας της

«Δεν έχω καμία σχέση, ούτε τις κεταμίνες ξέρω, ούτε τίποτα»

Ρεπορτάζ για την απολογία της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα / Αλήθειες με τη Ζήνα

Στα όσα έγιναν την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, αναφέρθηκε στην απολογία της η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Δίκη Πάτρα: Με δάκρυα η απολογία της κατηγορούμενης μητέρας

Όσα έγιναν την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα - Η απολογία της μητέρας της

Η μητέρα από την Πάτρα περιέγραψε την ημέρα θανάτου της Τζωρτζίνας, ξεσπώντας σε πολλά σημεία σε κλάματα / Εurokinissi

Η μητέρα από την Πάτρα περιέγραψε στο δικαστήριο λεπτό προς λεπτό την ημέρα θανάτου του παιδιού, ξεσπώντας σε πολλά σημεία σε κλάματα. Όπως είπε, ενημέρωσε τους γιατρούς και νοσηλευτές για το επεισόδιο, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο του παιδιού της:

«To ξημέρωμα της 29ης Ιανουαρίου (2022) η Τζωρτζίνα δεν είχε καμία επαφή. Το μεσημέρι άρχισα να βλέπω πάλι ότι ανέβαζε σφύξεις. Βγήκα κατευθείαν στον διάδρομο. Θέλω να σας πω ότι σε όλα τα επεισόδια δεν φώναζα, δεν ούρλιαζα, αυτό δεν το είχα ποτέ. Όταν πήγα στη στάση των νοσηλευτών,  είπα "ελάτε επεισόδιο, ελάτε».  Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι είπαν ότι έφθασα και καθόμουν και κοιτούσα τη νοσηλεύτρια. Για να φθάσω εκεί κάποιος λόγος υπήρχε».

Πάτρα: Οι Ζωγραφιές Της Τζωρτζίνας Που Έδειξε Η Μητέρα - Video

Η κατηγορούμενη προσέθεσε πως της είπαν να βγει έξω από τον θάλαμο.

«Μου είπαν να περάσω έξω. Προσπαθούσα να δω από απ' έξω αλλά το παιδι ήταν κυκλωμένο. Βλέπω μπροστά μου τον γιατρό που ήταν στη Μαλένα.  Από μέσα μου είπα "ωχ τι συμπτώσεις είναι αυτές". Πήρα τον Μάνο, ήταν στο δρόμο για την Αθήνα. Δεν είδα καν το ρολόι εκείνη την ώρα η έννοια μου ήταν στο παιδί μου».

Στη συνέχεια ανέφερε πως γιατρός βγήκε και της είπε ότι «η Τζωρτζινα δε θα τα καταφέρει».

«Μου λέει έχει πάθει ανακοπή. Μα πώς του λέω, έχει βηματοδότη» είπε μεταξύ άλλων στην απολογία της.

Δίκη Πάτρα: Τα 11 «σ’ αγαπώ» του Μάνου Δασκαλάκη στην κατηγορούμενη

Δίκη Πάτρας: «Δεν έχω καμία σχέση, ούτε τις κεταμίνες ξέρω, ούτε τίποτα»

«Έκλαιγε ο Μάνος στα πόδια της. Την σήκωσα πάνω μου και την ρώτησα γιατί με άφησε μόνη μου; Της έλεγα Τζωρτζίνα μου γιατί και εσύ. Ορκίστηκα εκείνη την ώρα ότι θα βρω τι έπαθε... Όταν είδα το παιδί… είπα γιατί με άφησες μόνη μου; Γιατί κι εσύ; Τι γινόταν;» είπε με λυγμούς η κατηγορούμενη μητέρα και συμπλήρωσε:

«Ορκίστηκα εκείνη την ώρα ότι θα το βρω τι έχει γίνει. Εγώ δεν έχω καμία σχέση. Ούτε τις κεταμίνες ξέρω, ούτε τίποτα. Είναι πιο τίμιο να παραδεχτείς ένα λάθος παρά να φτιάχνεις ιστορίες. Δεν άκουσα από κανέναν γιατρό ή από νοσηλευτή ένα "ίσως". Όλοι τους κατηγορηματικοί. Ούτε ένα "ίσως". Πολλή υπερβολή. Πόσο άλλο;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top