Δίκη Πάτρα: Τα 11 «σ’ αγαπώ» του Μάνου Δασκαλάκη στην κατηγορούμενη

Η επιστολή που διάβασε στην απολογία της κατά τη διάρκεια της δίκης

Συνεχίστηκε χθες η απολογία της κατηγορουμένης από την Πάτρα στη δίκη για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας. Ντυμένη στα μαύρα, ξέσπασε πολλές φορές σε δάκρυα, ενώ δύο ήταν τα πρόσωπα τα οποία ξεχώρισαν στην απολογία της. 

Δίκη Πάτρα: «Άκουσα τον κ. Ηλιάδη να με λέει ψυχρή μάνα, ότι φοράω αρώματα»

Το ένα ήταν ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης, για τον οποίο μίλησε με πολύ σκληρά λόγια και το άλλο ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος παρακολουθούσε με μεγάλη προσοχή από τα πίσω έδρανα του ακροατηρίου. 

O Μάνος Δασκαλάκης - Intimenews

O Μάνος Δασκαλάκης - Intimenews

Η κατηγορούμενη σε μια προσπάθεια να πείσει ότι δε σκότωσε το παιδί της ως μέσο για να επιστρέψει κοντά της ο εν διαστάσει σύζυγός της, όπως έχει ακουστεί, διάβασε κατά την απολογία της μια επιστολή που της είχε στείλει ο Μάνος Δασκαλάκης, στην οποία της εξέφραζε τον έρωτά του. 

Δίκη Πάτρας: Η μητέρα απαντά σε όσους λένε ότι είναι ψυχρή - Η απολογία της

Αν και δε διευκρίνισε πότε εστάλη η επιστολή επέμεινε πολύ στα τρυφερά λόγια του εν διαστάσει συζύγου της και στα 11 «σ’ αγαπώ» που έγραφε σε εκείνη. 

Η κατηγορουμένη από την Πάτρα διάβασε μια επιστολή του Μάνου Δασκαλάκη, στην οποία της έγραφε ότι την αγαπούσε - Intimenews

Η κατηγορουμένη από την Πάτρα διάβασε μια επιστολή του Μάνου Δασκαλάκη, στην οποία της έγραφε ότι την αγαπούσε - Intimenews

Δίκη Πάτρας: Με κλάματα ξεκίνησε η απολογία της κατηγορούμενης μητέρας

«Κι αν σε κουράζει όλο αυτό που γίνεται κάθε μέρα, μ’ αρέσει να γίνομαι κουραστικός. Δε θα σταματήσω ποτέ να σου λέω πόσο σ’ αγαπώ», έγραφε μεταξύ άλλων στην επιστολή ο Μάνος Δασκαλάκης, με την κατηγορουμένη να υπογραμμίζει ότι της το έχει γράψει έντεκα φορές. 

Κούγιας στη δίκη της Πάτρας: «Εγώ είμαι ο Θεός της, θα κάνει ό,τι της πω»

Ο Μάνος Δασκαλάκης παρακολουθούσε ανέκφραστος όσα ανέφερε η εν διαστάσει σύζυγός του στην απολογία της, ωστόσο δεν είχε καμία αντίδραση.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top