Δίκη Πάτρας: Η μητέρα απαντά σε όσους λένε ότι είναι ψυχρή - Η απολογία της

«Δεν μπορώ να μιλώ για την Τζωρτζίνα σε παρελθόντα χρόνο», είπε η μητέρα

Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή διαδικασία στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου αναμενόταν να ξεκινήσει η απολογία της κατηγορουμένης από την Πάτρα για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας. Μετά από το αίτημα του συνηγόρου της για εξαίρεση της προέδρου, τελικά η κατηγορουμένη κλήθηκε να απολογηθεί πέντε λεπτά πριν από τις τρεις. 

Δίκη Πάτρας: Με κλάματα ξεκίνησε η απολογία της κατηγορούμενης μητέρας

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», επί μία ώρα, θέλησε να δείξει με τα λεγόμενά της, ότι δεν είναι η ψυχρή δολοφόνος που κάποιοι έχουν περιγράψει μέσα και έξω από τη δικαστική αίθουσα, επαναλαμβάνοντας ότι δεν πείραξε ούτε μια τρίχα από το κεφάλι της κόρης της. 

«Έχω παρουσιαστεί ως ψυχρή και χωρίς συναίσθημα και με συγχωρείτε για όλη αυτή την ένταση. Δεν είναι ότι σκέφτομαι, είναι ότι δεν μπορώ να εκφραστώ. Εγώ ξέρω πόσο την αγαπούσα. Ούτε να το προφέρω δεν μπορώ, αυτό που με κατηγόρησαν για το Καραμανδάνειο. Αχ, αυτό μόνο αυτό, αν είχε επέμβει κάποιος στο σώμα της, δεν υπήρχε περίπτωση να μη μιλήσει», είπε η κατηγορουμένη. 

Έξαλλος ο Κούγιας: «Στο διάολο η κατηγορουμένη, η Δικαιοσύνη είναι το θέμα»

Κατά τη διάρκεια της απολογίας της σταμάτησε αρκετές φορές γιατί δάκρυα πλημμύριζαν τα μάτια της, ενώ έδειχνε ότι είχε προετοιμαστεί να απολογηθεί κατά τη χθεσινή συνεδρίαση και πως δε γνώριζε για τις κινήσεις του συνηγόρου της. 

Μιλώντας για την Τζωρτζίνα την περιέγραψε σαν ένα δυναμικό παιδί, πανέξυπνο και κοινωνικό, με το οποίο όλοι ήθελαν να κάνουν παρέα. 

Κούγιας στη δίκη της Πάτρας: «Εγώ είμαι ο Θεός της, θα κάνει ό,τι της πω»

«Μου είναι δύσκολο να μιλώ για εκείνη σε παρελθόντα χρόνο, χωρίς να είναι εδώ. Με την Τζωρτζίνα μεγαλώσαμε μαζί. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου έρθει. Τη θεωρούσα θαύμα. Μου μάθαινε πράγματα, έγινα καλύτερος άνθρωπος», είπε. 

Η κατηγορουμένη αναρωτήθηκε γιατί έπαθε η Τζωρτζίνα την πρώτη ανακοπή, κάτι για το οποίο δεν έχει πάρει ακόμη απάντηση, ενώ στάθηκε αρκετά στον αντίκτυπο που είχε ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας στην Τζωρτζίνα

Δίκη Πάτρας - Κούγιας: «Δε θα εγκαταλείψω ποτέ την κατηγορουμένη»

«Η Τζωρτζίνα δεν εκφράστηκε ποτέ όταν πέθανε η Μαλένα. Ήταν κάτι που μας είχε κινήσει κι εμάς την περιέργεια και πήγα σε ψυχολόγο. Δυστυχώς, έζησε την απώλεια του παιδιού και δεν το ξεπέρασε ποτέ. Η ψυχολόγος είπε να μην πάει στην τελετή για να μην υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις. Όταν πήγαμε και αντικρίσαμε τη Μαλένα, η Τζωρτζίνα της έλεγε “σε βλέπω… θα βλέπω τα σύννεφα και θα σε βλέπω”. Της είχα πει ότι η Μαλένα έγινε αγγελάκι στον ουρανό. Όμως στην Ίριδα ήταν μεγάλη», είπε. 

Η ίδια σημείωσε ότι τις απώλειες των παιδιών της τις βίωσε άσχημα, ένιωσε το πένθος πολύ και δεν ήθελε να σηκωθεί καν από το κρεβάτι. Η Τζωρτζίνα ήταν αυτή που την κινητοποίησε, ζητώντας της να βγάλει τα μαύρα και να βρει δύναμη να σταθεί πλάι της, όπως κι έκανε. 

Πάτρα: Με το αποφυλακιστήριο στο χέρι η μητέρα των τριών παιδιών

«Είχα ένα τεράστιο γιατί. Γιατί σε εμάς; Ήρθε η Τζωρτζίνα και με αποτελείωσε. Έχω και ερωτήσεις και απορίες, με όλους τα έχω βάλει, δεν ξέρω, κατηγορούμαι κιόλας», τόνισε. 

Η απολογία της διακόπηκε και αναμένεται να συνεχιστεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top