Δίκη Πάτρας - Κούγιας: «Δε θα εγκαταλείψω ποτέ την κατηγορουμένη»

Τι είπε ο γνωστός ποινικολόγος στο Star

Ανατροπή υπήρξε σήμερα στη δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, καθώς ο Αλέξης Κούγιας παραιτήθηκε από συνήγορος της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα με το δικαστήριο να διορίζει τρεις νέες γυναίκες συνηγόρους.

«Βόμβα» από Κούγια: Παραιτήθηκε από τη δίκη της Πάτρας

Ο γνωστός ποινικολόγος εξηγεί στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου γιατί οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την κατηγορουμένη.

«Ζήτησα χρόνο μία ημέρα παραπάνω για να αποφασίσω αν θα παραμείνω στη διαδικασία και θα κάνω αίτηση εξαιρέσεως για πρώτη φορά στην καριέρα μου ή αν θα φύγω από τη διαδικασία»  είπε ο Αλέξης Κούγιας, προσθέτοντας.

«Η κ. Πρόεδρος έκανε τότε το εξής απαράδεκτο, είπε ότι εκείνη τη στιγμή θα απολογηθεί η κατηγορουμένη και τότε για να μην απολογηθεί η κ. κατηγορουμένη χωρίς εμένα, είπα ότι παραιτούμαι».

Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να εγκαταλείψω την κυρία κατηγορουμένη.

Κούγιας για μητέρα από Πάτρα «Δεν υπάρχει περίπτωση να την εγκαταλείψω ποτέ»

Πάτρα: Οι δικηγόροι που αναλαμβάνουν την κατηγορούμενη μητέρα

Διορίστηκαν νέοι δικηγόροι στην κατηγορούμενη μητέρα

Η αποχώρηση του Αλέξη Κούγια από το δικαστήριο που ουσιαστικά ματαίωσε και την απολογία της κατηγορουμένης, οδήγησε την Πρόεδρο να ρωτήσει τη μητέρα αν επιθυμεί νέο δικηγόρο. Η απάντηση της ήταν θετική και έτσι πλέον στην επόμενη συνεδρίαση  θα εκπροσωπηθεί από τρεις νέες δικηγόρους.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο κ. Κούγιας θα αποφασίσει οριστικά αν θα συνεχίσει στη δίκη ή μετά από 8 περίπου μήνες, υποβάλει αίτημα εξαίρεσης των δικαστών. Το ερώτημα είναι πότε τελικά θα απολογηθεί η μητέρα.

Αλέξης Κούγιας: «Γι΄αυτό παραιτούμαι από την υπόθεση της Πάτρας»

Συζητήθηκε η αγωγή διαζυγίου του Μάνου Δασκαλάκη

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πάτρας συζητήθηκε σήμερα η αγωγή διαζυγίου που είχε καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης τον Δεκέμβριο του 2022. Ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Παράλληλα αγωγή διαζυγίου κατέθεσε και η κατηγορούμενη μητέρα. 

Πάτρα: Νέα ένταση στη δίκη - «Ντροπή σου, ο Θεός δε θα σε συγχωρήσει ποτέ»

Στο δικαστήριο κατέθεσε ως μάρτυρας ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε λίγες ημέρες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top