Πάτρα: Οι δικηγόροι που αναλαμβάνουν την κατηγορούμενη μητέρα

Μετά την παραίτηση του Αλέξη Κούγια

«Βόμβα» του Αλέξη Κούγια μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του / Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Τρεις νέοι δικηγόροι διορίστηκαν από το δικαστήριο για την υπεράσπιση της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα, μετά την παραίτηση του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια.

Αλέξης Κούγιας: «Γι΄αυτό παραιτούμαι από την υπόθεση της Πάτρας»

Τρεις συνήγοροι διορίστηκαν αυτεπάγγελτα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να υπερασπιστούν την κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα, στη δίκη για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη. Πρόκειται για τις Διονυσία Καλδή, Μαρία Καλλιγέρου και Αμαρυλλίς Κάνιστρα.

«Βόμβα» από Κούγια: Παραιτήθηκε από τη δίκη της Πάτρας

Η κατηγορουμένη ετοιμάζεται να απολογηθεί στο ΜΟΔ για όσα της καταλογίζονται ότι έκανε σε βάρος του πρώτου παιδιού της, το οποίο κατέληξε τον Ιανουάριο του 2022, ενώ έχει μπροστά της σε λιγότερο από ένα μήνα την έναρξη της δίκης για τις δολοφονίες των δύο μικρότερων κοριτσιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Πάτρα: Τρεις νέες δικηγόροι στην υπόθεση της κατηγορούμενης μητέρας

Τρεις δικηγόροι ανέλαβαν την υπεράσπιση της κατηγορούμενης μητέρας, μετά την παραίτηση το Αλέξη Κούγια / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi 

Το δικαστήριο νωρίτερα αρνήθηκε να διακόψει τη δίκη ώστε ο μέχρι σήμερα συνήγορος υπεράσπισης, Αλέξης Κούγιας να δηλώσει την τελική του απόφαση ως προς το αν θα εξακολουθήσει ή όχι να την υπερασπίζεται στη δίκη, πρόθεση που δήλωσε ότι επιθυμεί να συζητήσει με το ΔΣΑ.

Η αποχώρηση του κ. Κούγια από την αίθουσα εκλήφθηκε ως παραίτηση του και κατόπιν ερώτησης προς την κατηγορουμένη, το δικαστήριο προχώρησε στον αυτεπάγγελτο διορισμό συνηγόρων.

Οι νέοι συνήγοροι, τον διορισμό των οποίων αποδέχθηκε η 35χρονη, θα λάβουν γνώση της δικογραφίας και εφόσον είναι έτοιμοι, η δίκη θα συνεχιστεί στην προγραμματισμένη δικάσιμο της 25ης Οκτωβρίου, οπότε και θα ζητηθεί από την 35χρονη να δώσει δημόσια τη δική της εκδοχή για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Αν οι διορισθέντες συνήγοροι δηλώσουν ανέτοιμοι το δικαστήριο θα δώσει νέα δικάσιμο για την απολογία της κατηγορουμένης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top