Απειλές από γνωστή ηθοποιό ισχυρίζεται ότι δέχτηκε η μητέρα από την Πάτρα

«Άντε κρεμάσου σιχαμένη να ξεβρωμίσει ο τόπος!»

Δίκη Πάτρα: Με δάκρυα η απολογία της κατηγορούμενης μητέρας χθες (08.01.2023) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών  / Βίντεο από Αλήθειες με τη Ζήνα

Απειλητικό μήνυμα από την ηθοποιό Γιολάντα Μπαλαούρα υποστηρίζει ότι δέχτηκε η μητέρα από την Πάτρα, όπως είπε κατά τη διάρκεια της απολογίας της χθες στη δίκη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Τους ισχυρισμούς διαψεύδει σε όλους τους τόνους η γνωστή ηθοποιός.

Όσα έγιναν την ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα - Η απολογία της μητέρας της

Απειλές από γνωστή ηθοποιό ισχυρίζεται ότι δέχτηκε η μητέρα από την Πάτρα

Απειλητικό μήνυμα από την ηθοποιό Γιολάντα Μπαλαούρα ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε η μητέρα από την Πάτρα / Eurokinissi

Η κατηγορούμενη μητέρα αναφέρθηκε σε απειλές που έχει δεχτεί αλλά και σε επιθέσεις στο σπίτι της, ενώ κατέθεσε στο δικαστήριο κι ένα μήνυμα που, όπως ισχυρίστηκε, τής έστειλε η Γιολάντα Μπαλαούρα και στο οποίο αναφερόταν «άντε κρεμάσου σιχαμένη να ξεβρωμίσει ο τόπος!».

Δίκη Πάτρα: Τα 11 «σ’ αγαπώ» του Μάνου Δασκαλάκη στην κατηγορούμενη

Σε δηλώσεις της που μετέδωσε η εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, η ηθοποιός διέψευσε ότι έχει στείλει μήνυμα μέσω Facebook στην κατηγορούμενη μητέρα.

Γιολάντα Μπαλαούρα

Η Γιολάντα Μπαλαούρα με τον καλό της φίλο Σπύρο Μπιμπίλα / NDP Photo Agency

«'Εχω ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια ότι δημιουργούνται διάφοροι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν το όνομα μου. Προφανώς ένας τέτοιος λογαριασμός θα έστειλε αυτό το μήνυμα», είπε χαρακτηριστικά η Γιολάντα Μπαλαούρα, που αυτή τη σεζόν παίζει το σήριαλ «το Ναυάγιο».  

Πάτρα: Οι Ζωγραφιές Της Τζωρτζίνας Που Έδειξε Η Μητέρα - Video

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top