Δασκαλάκης: Οι αντιδράσεις στα όσα έλεγε η μητέρα κατά την απολογία της  

Το αίτημα εξαίρεσης της προέδρου  και η ένταση στη δίκη

Την απολογία της μητέρας από την Πάτρα παρακολούθησαν τόσο ο Μάνος Δασκαλάκης, όσο και η οικογένειά της. Η Τασούλα Παπανικολάου μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τα όσα έγιναν μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Δίκη Πάτρας: Με κλάματα ξεκίνησε η απολογία της κατηγορούμενης μητέρας

Όπως είπε  στη Μάρα Ζαχαρέα,  αριστερά κάθισε ο Μάνος Δασκαλάκης και δεξιά τα μέλη της οικογένειας της κατηγορούμενης. Ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης άκουγε προσεκτικά τα όσα περιέγραφε η μητέρα. Δεν είχε την παραμικρή αντίδραση. Η οικογένεια της μητέρας ήταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση. «Τους είδα με κατεβασμένα κεφάλια και με δάκρυα» τόνισε η δημοσιογράφος του Star. 

Μητέρα Πάτρα: Εκδικάζεται η αίτηση αγωγής διαζυγίου του Μάνου Δασκαλάκη

Αλέξης Κούγιας: Αίτημα εξαίρεσης της προέδρου του δικαστηρίου  

Η κατηγορούμενη ήταν ντυμένη στα μαύρα. Όλοι περίμεναν ότι θα απολογηθεί το πρωί. Η έκπληξη ήρθε από τον Αλέξη Κούγια ο οποίος κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της  προέδρου της έδρας, λέγοντας ότι μεροληπτεί. Υπήρξε ένταση με τον ποινικολόγο να λέει κάποια στιγμή ότι «εγώ είμαι ο Θεός της κατηγορούμενης ως συνήγορος και της απαγορεύω να απολογηθεί».

Δίκη Πάτρας: Το αίτημα του Αλέξη Κούγια για εξαίρεση της προέδρου

Δίκη Πάτρας: Το αίτημα του Αλέξη Κούγια για εξαίρεση της προέδρου 

Έξαλλος ο Κούγιας: «Στο διάολο η κατηγορουμένη, η Δικαιοσύνη είναι το θέμα»

Το αίτημα απορρίφθηκε ως απαράδεκτο και έτσι ξεκίνησε η απολογία. Θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα και όπως είπε η κατηγορούμενη θα μιλήσει για την τετραπληγία της Τζωρτζίνας αλλά και για τον κ. Ηλιάδη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top