Μητέρα Πάτρα: Εκδικάζεται η αίτηση αγωγής διαζυγίου του Μάνου Δασκαλάκη

Συνεχίζεται και η δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Εκδικάζεται σήμερα στην Πάτρα η αίτηση αγωγής διαζυγίου που έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλής σε βάρος της κατηγορουμένης για τον θάνατο των τριών παιδιών της από την Πάτρα. 

Πάτρα: Για πρώτη φορά τα μηνύματα του ζευγαριού που ακούστηκαν στη δίκη

Ο Μάνος Δασκαλάκης έφτασε στο δικαστήριο μαζί με τον δικηγόρο του Δημήτρη Καράμπελα και τον πατέρα του, ο οποίος κατέθεσε επίσης ως μάρτυρας. 

Εκδικάζεται η αίτηση διαζυγίου του Μάνου Δασκαλάκη από την εν διαστάσει σύζυγό του - Eurokinissi

Η πλευρά της κατηγορουμένης από την Πάτρα ζήτησε αναβολή εκδίκασης της αίτησης, κάτι που απέρριψε το δικαστήριο. Χθες η κατηγορουμένη από την Πάτρα κατέθεσε και η ίδια αγωγή διαζυγίου, ζητώντας την έκδοσή του, επικαλούμενη ότι υπάρχει διετής διάσταση στο ζευγάρι που αυτό σημαίνει αυτόματο διαζύγιο. 

Σύμφωνα με το νόμο στις 30/3/2024 συμπληρώνονται δύο χρόνια διάστασης με τον Μάνο Δασκαλάκη από τη μέρα της σύλληψής της κι έτσι το διαζύγιο θα έβγαινε αυτόματα. 

Το διαζύγιο αναμένεται να βγει σε δύο έως τρεις μήνες και θα αναφέρεται ότι βγαίνει λόγω των κατηγοριών σε βάρος της μητέρας από την Πάτρα για τον θάνατο των τριών παιδιών τους. 
 

Δασκαλάκης: Αποχώρησε από τη δίκη - Η φωτογραφία που έδειξε ο Ηλιάδης

Παράλληλα συνεχίζεται και η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας, η οποία και φτάνει στο τέλος της. 

Πάτρα: Αποκαλύψεις Για Το Διαζύγιο Δασκαλάκη - Μητέρας

Μετά τις καταθέσεις των μαρτύρων θα αγορεύσουν οι δικηγόροι, ο εισαγγελέας και θα εκδοθεί η απόφαση. 

Τον Νοέμβριο εξάλλου θα ξεκινήσει και η δεύτερη δίκη για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top