Πάτρα: Για πρώτη φορά τα μηνύματα του ζευγαριού που ακούστηκαν στη δίκη

Τι είχαν πει η κατηγορούμενη μητέρα και ο Μάνος Δασκαλάκης

Τα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα και ο Μάνος Δασκαλάκης και ακούστηκαν στο δικαστήριο, όπου εκδικάζεται η υπόθεση της κόρης τους Τζωρτζίνας παρουσίασε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αποκάλυψη για Τζωρτζίνα: Στο αίμα της βρέθηκε και δεύτερη επικίνδυνη ουσία

Η εν λόγω συνομιλία του πρώην ζευγαριού ακούστηκε δια στόματος της προέδρου, την ώρα που κατέθετε στο δικαστήριο η αδελφή της κατηγορούμενης. Σε αυτά αντάλλαζαν βρισιές, με τη μητέρα να λέει χαρακτηριστικά στον σύζυγό της: «Δε θα ξαναδείς το παιδί σου ...» και «δεν με έχεις δει να μου γυρνάει το μάτι». Σύμφωνα με την πρόεδρο, όπως μετέδωσε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα η Ρούλα Κουσκουρή, μέσα από αυτά τα λόγια φαίνεται η «εργαλειοποίηση του παιδιού» από την κατηγορούμενη. 

Πάτρα: Τα μηνύματα που είχαν ακουστεί σε άλλη δικάσιμο

Σε προηγούμενη δικάσιμο, είχαν διαβαστεί στη δικαστική αίθουσα και άλλα μηνύμα που είχε ανταλλάξει το ζευγάρι, στις 5 και στις 6 Απριλίου 2021. Ήταν μετά τον θάνατο της Ίριδας, τότε που η κατηγορούμενη απειλούσε τον σύζυγό της ότι θα αυτοκτονήσει, με την ένταση να είναι διάχυτη καθόλη τη διάρκεια της συνομιλίας τους.

Ακολουθούν αναλυτικά τα μηνύματα που αντάλλαξαν: 

5 Απριλίου 2021

Δασκαλάκης: Τρέχα στον Γιαννάκη μόλις γυρίσεις. Μην ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξανά πας μαζί του κορίτσι μου. Αυτή είσαι...

Κατηγορούμενη: Θα σου περάσει, αρχή είναι... Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα για το τσούξιμο. 

Δασκαλάκης: Κοίτα μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο, γελοία... Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από δω και πέρα.

Κατηγορούμενη: Επειδή με χτύπησες την προηγούμενη, θα έρθω με τον πατέρα μου να δω τι θα πάρεις και αν θα μου αδειάσεις το σπίτι. Να πας στην αστυνομία να πεις τι; Ότι μας απειλείς όλη μέρα; 

Δασκαλάκης: Εγώ; Φέρε τον μπαμπά σου να δεις πώς θα τον πάνε μέσα. Α! και σας κάνω ασφαλιστικά μόλις τώρα και θα έρθω με περιπολικό να τα πάρω. Ελάτε όλοι μαζί να χειροκροτήσουν εσένα αυτή τη φορά.

6 Απριλίου 2021

Κατηγορούμενη: Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπώ πολύ.

Δασκαλάκης: Το παιδί πού είναι; Αν κάνεις μ...α θα γίνει ...Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα. Παίρνω τη μάνα σου. Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ενοχλήσεις ξανά, κάνε ό,τι γουστάρεις. Άμα έχεις ενοχές, τράβα αυτοκτόνα. Δε θα μας κάνεις όλους μ...ο εσύ με το έτσι θέλω. Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτήν την κίνηση. Το έχεις ξανά κάνει άλλες δύο φορές, δε σε φοβάμαι.

Σε άλλο σημείο, ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρει: «Για να αυτοκτονήσεις πάει να πει ότι δεν πας καλά γενικά, δε θα μου ρίξε κανείς ευθύνες. Δεν έχω σκοπό να σε ξεφτιλίσω άλλο, γύρνα στο παιδί. Ό,τι έκανες έκανες, ό,τι έκανα έκανα. Γύρνα στο παιδί γιατί χρειάζεται τη μάνα του. Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μια απώλεια δηλαδή; Σύνελθε!».

11/4/2021

Η ημέρα της ανακοπής της Τζωρτζίνας, η κατηγορούμενη μητέρα δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο για το εάν ο Μάνος Δασκαλάκης θα την ξεμπλοκάρει από το Facebook:

Κατηγορούμενη: Μπορείς να με ξεμπλοκάρεις από το Facebook;

Δασκαλάκης: Γιατί;

Κατηγορούμενη: Γιατί ήθελα να σε ταγκάρω στη Μαλένα τώρα και θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για τέτοια καραγκιοζιλίκια και μόλις βγει το παιδί σβήσε με, δεν έχω θέμα.

Δασκαλάκης: Μη δημοσιεύεις τίποτα στο Facebook και μη με ταγκάρεις πουθενά, δεν θέλω να ανέβει τίποτα από μένα, θα σε ξεμπλοκάρω τώρα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top