Κάρπαθος: Πέθανε ασθενής από καθυστέρηση στο αεροδρόμιο!

Έσβησαν τα φώτα από βλάβη και χάθηκε πολύτιμος χρόνος    

Οργή προκαλεί ο θάνατος ενός 65χρονου από την Κάρπαθο, ο οποίος υπέστη ανακοπή και χρειάστηκε να γίνει αεροδιακομιδή στην Ρόδο. Όμως,  λόγω βλάβης στα φώτα του διαδρόμου προσγείωσης χάθηκε χρόνος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του!

Συναγερμός στην Κάρπαθο: Παιδί έπεσε με το ποδήλατο και είναι στην εντατική 

Όπως μετέδωσε για το πρωτόγνωρο περιστατικό ο Λάμπρος Δεμερτζής, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στις 5 το απόγευμα ανήμερα των Χριστουγέννων ο 65χρονος μεταφέρεται στο νοσοκομείο Καρπάθου. Οι γιατροί διέγνωσαν έμφραγμα και ζήτησαν να γίνει άμεσα διακομιδή στην Ρόδο. Απογειώθηκε αεροπλάνο από την Ελευσίνα και την ίδια ώρα ασθενοφόρο μετέφερε τον 65χρονο στο αεροδρόμιο. 

Το αεροπλάνο του ΕΚΑΒ έφτασε στην Ρόδο για να παραλάβει γιατρό και διασώστη και να συνεχίσει για Κάρπαθο. Ενημερώθηκαν όμως ότι δεν μπορούν να προσγειωθούν γιατί δεν λειτουργούσαν τα φώτα του διαδρόμου προσγείωσης. Έτσι, παρέμεινε καθηλωμένο στη Ρόδο! 

Με πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τα μεικτά πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

Ο 65χρονος  επιστρέφει στο νοσοκομείο μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη, ενώ κάθε λεπτό είναι κρίσιμο. Στο μεταξύ το αεροπλάνο με το πλήρωμα κλήθηκαν από Σαντορίνη για άλλη διακομιδή για το νοσοκομείο Ηρακλείου.  Στη συνέχεια το αεροπλάνο του ΕΚΑΒ κινήθηκε προς Κάρπαθο. Πέρασαν σχεδόν 6 ώρες και όταν έφτασαν αργά το βράδυ το πρόβλημα είχε αποκατασταθεί. Όμως, κατά τη νέα διακομιδή ο 65χρονος κατέληξε. 

Η οικογένεια ζητά την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, ενώ αυτόματα σε τέτοιες περιπτώσεις διεξάγεται και ΕΔΕ από την ΥΠΑ για να διαπιστωθεί γιατί δε δούλευαν τα φώτα διαδρόμου και αν οι υπάλληλοι ήταν στις θέσεις τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top