Κεφαλονιά: Αυτός είναι ο 25χρονος που μαχαίρωσε τον 73χρονο

Τι αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ

Το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star (29/12) για την επίθεση με μαχαίρι στον 73χρονο 

Τα ονόματα και τις φωτογραφίες δύο Αλβανών που συνελήφθησαν για τη ληστεία και τον σοβαρό τραυματισμό ενός 73χρονου μέσα στο σπίτι του στην Κεφαλονιά, έδωσαν στη δημοσιότητα τα αλβανικά ΜΜΕ. 

Κεφαλονιά: Τον λήστεψαν και τον μαχαίρωσαν 10 φορές - Χαροπαλεύει 73χρονος

Όπως αναφέρουν, ο άνθρωπος που μαχαίρωσε δέκα φορές τον ηλικιωμένος άνδρα είναι ένας 25χρονος. Συνεργός του ήταν ένας 18χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου. 

Ο 25χρονος που μαχαίρωσε τον 73χρονο στην Κεφαλονιά

Ο 25χρονος που μαχαίρωσε τον 73χρονο στην Κεφαλονιά

Ο 73χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Χατζηκώστα» στα Ιωάννινα, όπου διακομίστηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο, αφού πρώτα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Αργοστολίου. 

Ο 18χρονος που κρατούσε τσίλιες κατά τη διάρκεια της ληστείας στην Κεφαλονιά

Ο 18χρονος που κρατούσε τσίλιες κατά τη διάρκεια της ληστείας στην Κεφαλονιά

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο δράστες παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού του ηλικιωμένου στην Αγία Ευφημία. Ο 25χρονος μπήκε στο σπίτι κι επιτέθηκε με μαχαίρι στο θύμα, καρφώνοντάς το δέκα φορές στην κοιλιά και την ωμοπλάτη του. Στη συνέχεια οι δύο ληστές τράπηκαν σε φυγή. 

Ο 73χρονος κατάφερε να βγει αιμόφυρτος στον δρόμο και να ζητήσει βοήθεια, ενώ κατέρρευσε σε κοντινό σπίτι. 

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κεφαλληνίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top