Νέα Σμύρνη: «Τόλη μου δεν το ήθελα, σύνελθε για μένα», φώναζε ο 18χρονος

Απολογείται σήμερα – «Υπήρχε ζήλεια», είπε η σύντροφός του

Στην ανακρίτρια θα απολογηθεί σήμερα ο 18χρονος, ο οποίος σκότωσε τον 16χρονο αδελφό του με ένα ψαλίδι στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη, κατά τη διάρκεια καβγά για μια μπλούζα. 

Ο νεαρός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κι οπλοχρησία. Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον αδελφό του και πως όλα έγιναν πάνω στον καβγά. 

Νέα Σμύρνη: «Ο 18χρονος κλαίει συνεχώς στο κελί και ζητάει τον αδελφό του»

«Μάλωσα με τον αδελφό μου για μία μπλούζα, μου έριξε δύο γροθιές στο πρόσωπο και εγώ επειδή είχα το αριστερό μου χέρι σε γύψο, πήρα ένα ψαλίδι και τον χτύπησα μια φορά στα πλευρά του. Το έκανα για να αμυνθώ, πάνω στον καβγά», φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

O 18χρονος που σκότωσε τον αδελφό του με ψαλίδι

O 18χρονος που σκότωσε τον αδελφό του με ψαλίδι

Ο 18χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν δύο φορές, τον Μάρτιο και τον Αύγουστο του 2022, για δύο ληστείες κι ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, μετά από έναν ακόμα καβγά που είχε με τον αδελφό του. 

Νέα Σμύρνη: «Αγαπιόντουσαν, αλλά υπήρχε ζήλεια»

Η σύντροφος του 18χρονου, η οποία ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό μίλησε στην εκπομπή «Live News» και περιέγραψε όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης. 

Νέα Σμύρνη: Το ψαλίδι με το οποίο σκότωσε ο 18χρονος τον αδελφό του

«Ήταν να πάμε ένα ταξίδι με τον σύντροφό μου κι εκεί που ετοιμάζαμε τις βαλίτσες, άρχισε να ψάχνει μια μπλούζα κι έλεγε στον αδελφό του που είναι η μπλούζα μου, που είναι η μπλούζα μου κι εκείνος δεν του την έδινε», είπε.

Ο 18χρονος υποστήριξε πως χτύπησε τον αδελφό του στην προσπάθειά του να αμυνθεί

Ο 18χρονος υποστήριξε πως χτύπησε τον αδελφό του στην προσπάθειά του να αμυνθεί

Πρόσθεσε ακόμα πως ήταν αγαπημένα αδέλφια, αλλά υπήρχε ζήλεια, που πυροδοτούσε πολλούς καβγάδες μεταξύ τους. 

Νέα Σμύρνη: Σεσημασμένος ο 18χρονος που σκότωσε τον αδελφό του

«Η θέση μου είναι πολύ δύσκολη, όπως και της μητέρας. Έφυγε ένα παιδί και ο σύντροφός μου πάει να μπει στη φυλακή. Ήταν να πάμε ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη. Μου έλεγε ότι ήταν πολύ χαρούμενος που θα πηγαίναμε ταξίδι. Είχε ανάγκη να ηρεμήσει. Ήταν αγαπημένα αδέρφια, απλά υπήρχε ζήλια. Και το άλλο παιδί είχε τα νεύρα του. Του συντρόφου μου δεν του άρεσε να τον κρίνουν. Εμένα όμως ποτέ δεν με πείραξε, ποτέ δεν μου έκανε κακό. Επειδή ο μικρός τον προκαλούσε, συχνά μάλωναν. Ο σύντροφός μου είχε σπασμένο χέρι και η άμυνά του ήταν αυτό το ψαλίδι. Πήγε όμως κατευθείαν μόλις κατάλαβε τι έκανε και έλεγε “τι σου έκανα αδελφούλη μου”», συνέχισε η σύντροφος του 18χρονου.

Νέα Σμύρνη: «Τόλη μου δεν το ήθελα, σύνελθε για μένα»

Συγκλονιστικά είναι και όσα περιέγραψε η γιαγιά των δύο παιδιών, η οποία επίσης ήταν παρούσα στο περιστατικό. 

Νέα Σμύρνη: Πώς περιέγραψε το έγκλημα η μητέρα - «Παραπάτησε και χτύπησε»

«Ο μεγάλος μου εγγονός πήγε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην κουζίνα και φώναζε: "Τόλη μου δεν το ήθελα, σύνελθε για μένα, θα γίνεις καλά", ενώ παράλληλα του έριχνε νερό», κατέθεσε στους αστυνομικούς. 

Η 77χρονη παραδέχθηκε ότι προσπάθησε μαζί με την κόρη της να προστατεύσει τον 18χρονο, μετά τα φονικά χτυπήματα. 

Νέα Σμύρνη: «Δεν είναι εγκληματίας!» - Ξεσπά η μητέρα του αδελφοκτόνου

«Η κόρη μου επειδή νόμιζε ότι το τραύμα του μικρού δεν ήταν σοβαρό, μας είπε να πούμε ότι ενώ αυτή έπαιζε με τον μικρό της γιο, αυτός έπεσε πάνω στο ψαλίδι που κρατούσε για να μην κατηγορηθεί ο μεγάλος της γιος αλλά καταλάβετέ τη, είναι μητέρα», είπε και πρόσθεσε πως ο μεγάλος της εγγονός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε νοσοκομείο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top