Νέα Σμύρνη: «Ο 18χρονος κλαίει συνεχώς στο κελί και ζητάει τον αδελφό του»

Την Παρασκευή η απολογία του 18χρονου και η κηδεία του 16χρονου

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί ο 18χρονος για τη δολοφονία του 16χρονου αδερφού του μπροστά στα μάτια των συγγενών του στη Νέα Σμύρνη. Οι μαρτυρίες της μητέρας και της συντρόφου του 18χρονου στον δημοσιογράφο του Star, Γιάννη Σωτηρόπουλο συγκλονίζουν. 

«Το παιδί το χάσαμε από μία άτυχη στιγμή, είχα ένα ψαλίδι» είπε η τραγική μητέρα. Είχε δύο παιδιά, όπως λέει, τώρα έχει ένα και αυτό κινδυνεύει να βρεθεί στη φυλακή.

Ν. Σμύρνη: «Πήρα ένα ψαλίδι και τον χτύπησα στα πλευρά» -Τι είπε ο 18χρονος

«Δεν είναι δολοφόνος το παιδί μου, αν ήταν δολοφόνος, εγώ η ίδια θα τον έδινα στις Αρχές. Δε θα μπορούσα ποτέ να καλύψω ένα τέτοιο γεγονός. Έχει μετανιώσει για αυτό το συμβάν» είπε.

Το ψαλίδι με το οποίο ο 18χρονος χτύπησε τον αδερφό του 

Νέα Σμύρνη: «Η ζήλια των δύο αδερφών αποδείχθηκε μοιραία»

Ο φονικός καυγάς έγινε μπροστά στα μάτια και της 20χρονης συντρόφου του, με την οποία ετοιμαζόταν την επόμενη μέρα να πάει ταξίδι αναψυχής στη Βουδαπέστη.

«Έλεγε ο σύζυγός μου: "Πού είναι η μπλούζα μου;" και επειδή ο μικρός δεν του την έδινε, είχε σπάσει το χέρι του, είχε κάνει χειρουργείο, δεν είχε άλλο τρόπο να αμυνθεί. Τον αγαπούσε αλλά όλο αυτό έγινε λόγω ζήλιας και λόγω άμυνας, ήταν ατύχημα το ξέρω» είπε η 20χρονη.

Την Παρασκευή η απολογία του 18χρονου και η κηδεία του αδερφού του

Ο 18χρονος θα απολογηθεί αύριο στις 10:00 το πρωί στον ανακρτιτή, ενώ στη 13:00 το μεσημέρι θα κηδέψουν τον 16χρονο στο Κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.

«Ο 18χρονος κλαίει συνεχώς στο κελί και ζητάει τον αδελφό του, νομίζει ότι ζει. Είναι μια αδελφοκτονία από ατύχημα» υποστήριξε ο δικηγόρος του 18χρονου. 

Ο καθ΄ομολογίαν δράστης είχε ποινικό παρελθόν. Τον Μάρτιο του 2022 του είχαν περάσει χειροπέδες για ληστείες και λίγους μήνες αργότερα μαζί με τον αδερφό του είχαν συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία και πάλι με αφορμή τα ρούχα. 

Νέα Σμύρνη: Σεσημασμένος ο 18χρονος που σκότωσε τον αδελφό του

«Βλέπω ότι είχε μπει στον ίσιο δρόμο και προσπαθούσε να αλλάξει τη ζωή του και αυτό με τη ληστεία ήτανε μία επιρροή από κακές παρέες» είπε τέλος η μητέρα του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top