Καιρός: Καλοκαιρία με τη θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου!

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Αραιές νωφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπονται για σήμερα, Παρασκευή, με τον καιρό να θυμίζει περισσότερο... άνοιξη παρά χειμώνα. 

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική με νεφώσεις από το μεσημέρι. Ο υδράργυρος θα φτάσει έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην ανατολική και τη νότια νησιωτική χώρα η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμα και τους 21 βαθμούς. Αραιές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα, Παρασκευή

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα νότια και το ανατολικό Αιγαίο. Η ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη στα ηπειρωτικά όπου κατά τόπους θα σχηματιστεί ομίχλη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αρχικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα που από τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα που από τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με μικρή πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αρχικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αρχικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αρχικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές. Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα που τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top