Πέραμα: Βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου - «Αλέξανδρε, δεν έχω πόδια»

Η 22χρονη συνοδηγός κατέγραψε με το κινητό της τη σύγκρουση

Το φως της δημοσιότητας «είδε» ένα σοκαριστικό βίντεο - ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται η στιγμή του τροχαίου ατυχήματος στο Πέραμα, με τους δύο νεαρούς επιβάτες να ακρωτηριάζονται. Το βίντεο κατέγραψε η 22χρονη συνοδηγός, η οποία έχασε και τα δύο της πόδια. 

Μιλώντας στο Mega, η 22χρονη περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το τρομακτικό τροχαίο. Ο 28χρονος οδηγός δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, ενώ έχει χάσει και αυτός τα πόδια του. «Τρέχαμε. Χάσαμε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Του έφυγε μία φορά η μούρη. Εγώ από εκεί η αλήθεια είναι ότι κατάλαβα ότι θα φύγουμε. Έφυγε και δεύτερη φορά η μούρη και σκάσαμε πάνω στη νησίδα» είπε.

Πέραμα: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο - Ακρωτηριάστηκαν οι δύο επιβάτες

«Με το που σκάσαμε πάνω στη νησίδα ήταν όλα τόσα ακαριαία. Μου λέει ο Αλέξανδρος: ''Ηλιάνα, πρέπει να τα έχω κόψει όλα''. Κοιτάω κάτω και του λέω ''Αλέξανδρε, δεν έχω πόδια''», περιέγραψε η νεαρή κοπέλα. «Υπάρχει και η στροφή, αλλά αν δεν ήταν 210 χιλιόμετρα και ήταν 110 ίσως και γω τώρα να είχα και τα δύο μου πόδια» πρόσθεσε.

«Η κοπέλα έχει χάσει και τα δύο της πόδια και ευελπιστούμε να αναρρώσουν χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Η ζωή τους είναι στα χέρια του Θεού», πρόσθεσε ο πατέρας του 28χρονου οδηγού, μιλώντας στον Alpha.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top