Βίντεο ντοκουμέντο από το δίδυμο που λήστευε διανομείς φαγητού

Χτυπούσαν τα θύματα με γροθιές

Ένα δίδυμο κακοποιών που λήστευε διανομείς φαγητού σε διάφορες περιοχής της Αττικής συνέλαβε η αστυνομία. Σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, φαίνεται ένα από τα χτυπήματα των δύο νεαρών που λήστευαν διανομείς σε όλη την Αττική. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τον πετούν στον δρόμο, του παίρνουν τις εισπάξεις της βραδιάς και εξαφανίζονται. 

Σε άλλη περίπτωση, περίμεναν τον διανομέα να παραδώσει την παραγγελία, τον ακολούθησαν μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας και πριν προλάβει να φύγει, οι δύο 26χρονοι τον στρίμωξαν, τον ξυλοκόπησαν και του άρπαξαν τα λεφτά. 

Χτυπούσαν τα θύματα με γροθιές

Μέσα σε περίπου έναν μήνα, είχαν κάνει εννέα επιθέσεις σε περιοχές του Χαλανδρίου, της Νέας Ιωνίας, των Πατησίων, της Αγίας Παρασκευής και του κέντρου της Αθήνας από όπου απέσπασαν, συνολικά, πάνω από 4.000 ευρώ.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα ήταν πολύ βίαιοι, ενώ ο ένας από τους δύο ήταν χρόνια αθλητής της πυγμαχίας.

Αστυνομικοί τους ταυτοποίησαν και τους έπιασαν, τον έναν μάλιστα πριν καλά καλά σηκωθεί από το κρεβάτι του και τον άλλο μόλις βγήκε από την πολυκατοικία του στο Γαλάτσι.

Σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν εννέα μαχαίρια, ξύλινο ρόπαλο, αεροβόλο πιστόλι, τουφέκι, τσεκούρι, κινητά τηλέφωνα, αλλά και ρούχα που φορούσαν κατά τη διάρκεια των ληστειών που έκαναν. Μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή και οι δυο 26χρονοι πήραν τον δρόμο για τη φυλακή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top