Βόλος: Μεθυσμένος 21χρονος πέρασε 12 κόκκινα φανάρια

Μετά από τρελή πορεία τράκαρε με περικολικό

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και στο κέντρο της Αθήνας με γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος παραβίασε όλο τον ΚΟΚ για να μην του κάνουν αλκοτέστ - Βίντεο αρχείου κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο, όταν ένας 21χρονος, ο οποίος οδηγούσε ένα όχημα χωρίς πινακίδες, παραβίασε τον μισό Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για να αποφύγει ένα αλκοτέστ

Γνωστός επιχειρηματίας οδηγούσε ανάποδα στο κέντρο της Αθήνας!

Όπως αναφέρει το gegonotanews όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολία είδαν ένα αυτοκίνητο να κινείται περίεργα στον δρόμο. Οδηγός ήταν ένας 21χρονος, ο οποίος επέστρεφε από ένα τσιπουράδικο. 

Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, όμως εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. 

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη, με τον 21χρονο να διασχίζει τον μισό Βόλο, παραβιάζοντας δώδεκα ερυθρούς σηματοδότες. Σε μια απομακρυσμένη συνοικία της πόλης εγκλωβίστηκε σε ένα στενό και για να αποφύγει τη σύλληψη αποφάσισε να τρακάρει το περιπολικό, που του είχε κλείσει τον δρόμο. 

Κατάφερε να ξεφύγει από το μπλόκο, πήγε στο σπίτι του και πάρκαρε το αυτοκίνητό του. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Το αλκοτέστ με όριο το 0,25 έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος. 

Στο Αυτόφωρο Τριμελές όπου οδηγήθηκε καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο γιατί πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια.

Επίσης για έξι μήνες του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top