Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Πυροβολούν και διαφεύγουν με το τζιπ

Όλα έγιναν για μία λακκούβα

Καρέ καρέ η διαφυγή των δραστών μετά την επίθεση κατά των τριών Κρητικών στο Γκάζι / Βίντεο από ΕΡΤ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή των δραστών μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι στο οποίο τραυματίστηκαν οι τρεις Κρητικοί βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αποκλειστικό Star: «Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει»

Στο βίντεο που μετέδωσε η ΕΡΤ, καταγράφονται οι στιγμές λίγο μετά τους πυροβολισμούς, όπου φαίνεται το ανθρακί τζιπ με το οποίο διαφεύγουν οι δράστες της επίθεσης.

Σε αυτό φαίνεται καθαρά το όχημα που φεύγει από το Γκάζι στο οποίο επιβαίνουν δύο άτομα. Λίγο νωρίτερα ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους είχε πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής, από απόσταση ελάχιστων μέτρων τους τρεις Κρητικούς.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή των δραστών μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι στο οποίο τραυματίστηκαν οι τρεις Κρητικοί

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαφυγή των δραστών μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι / Φωτογραφία από ΕΡΤ

Γκάζι: Βίντεο από τη στιγμή που ο δράστης πυροβολεί εν ψυχρώ τους Κρητικούς

Κι όλα αυτά γιατί η παρέα αντέδρασε όταν δέχτηκε νερά από τον δρόμο. Το τζιπ έπεσε σε λακκούβα και έριξε λασπόνερα στους Κρητικούς. Κάποιος αντέδρασε, λέγοντας «Ε, τι κάνεις;».Λογομάχησαν, πιάστηκαν στα χέρια και ένας από τους δράστες έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο διαπληκτισμός κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό του ενός Κρητικού και στον τραυματισμό των άλλων δύο.

Γκάζι: Για ένα «ε, μας έβρεξες!» πυροβόλησε τους νεαρούς από την Κρήτη! 

Μέσω της ανάλυσης των στοιχείων και του οπτικού υλικού που έχει στην κατοχή της η Δίωξη Εκβιαστών επιχειρεί να βρει το τζιπ των δραστών, που, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως είναι ενοικιασμένο, αλλά και να φτάσει στον εντοπισμό των δυο «πιστολέρο».

Οι δράστες των πυροβολισμών σε βάρος των τριών Κρητικών στο Γκάζι είναι γνώριμοι των Αρχών. Φέρονται να είναι ποινικοί αλβανικής καταγωγής και ο ένας μάλιστα μέλος πολύ σκληρής συμμορίας, η οποία έχει απασχολήσει τις αρχές και με εκτελέσεις.

Γκάζι: Ο «πιστολέρο» είχε νοικιάσει το πολυτελές όχημα   

Γκάζι: Η κατάσταση της υγείας των τριών Κρητικών

Σταθερή, αλλά κρίσιμη, χαρακτηρίζεται η κατάσταση του τραυματία που υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Ο ασθενής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ της νευροχειρουργικης κλινικής. Όπως συμβαίνει σε όλες τις επεμβάσεις αυτού του τύπου, οι γιατροί αναφέρουν πως είναι κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα.

Σοβαρή αλλά χωρίς να απειλείται η ζωή τους κρίνεται η κατάσταση των άλλων δύο τραυματιών. Πρόκειται για τον αδελφό του χειρουργημένου και έναν φίλο τους. Νοσηλεύονται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και παρακολουθούνται από τους γιατρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα τους αντιμετωπίζονται συντηρητικά και δεν έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής σε επέμβαση.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top